Nalepuj!

Nalepuj! https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537479/bmid_nalepuj-66310aae7f791.jpg 5 1 1

Vaše dítě si posílí prsty ruky a bude zručnější a obratnější. To mu pomůže se správným držením a používáním tužky, což je důležitou dovedností k dalšímu učení. Sešit poskytuje zdokonalení dovedností při lepení a nalepování. Cvičení v tomto sešitě jsou sestavena tak, aby krok za krokem děti provedla různými úrovněmi nalepování, takže postupují dále až poté, co ovládají tu předchozí. Tím, že se dítě učí nalepovat samolepky a pracovat s lepidlem, se zlepšuje jeho schopnost vnímat tvary a umisťovat věci na správná místa. Vaše dítě se naučí spojit si slova jako "kruh" nebo "čtverec" se skutečnými tvary, které tato slova představují. Při aktivitách si bude výrazně rozvíjet vlastní tvořivost. Od dvou let.... celý text

Přidat komentář

angloumene
předevčírem 5 z 5

Celá 'malá série kumon' mne opravdu nadchla. Nalepuj! jsem vybrala jako první sešit, na kterém budeme se synem (dva a čtvrt) pracovat.
Cvičení jsou zábavná a opravdu je (samozřejmě nedokonale, ale to není cíl) zvládne i takhle malé dítě. Začíná se u klasických samolepek, následují tvary, které rodiče vystřihnou a dítko namaže lepidlem a přilepí. Úlohy se postupně ztěžují - od vyplnění melounu kruhem až po čtyřdílné puzzle. Celá knížečka je koncipována jako pracovní sešit - stránky je buď možné otáčet a počítat s malinko obtížnější manipulací nebo jednotlivá cvičení prostě vytrhnout a pracovat na nich samostatně. Obvykle se sešitem trávíme kolem 15 minut, což odpovídá v průměru tak 2 cvičením. Syna lepení baví.

Autorovy další knížky

2024  100%Nalepuj!
2024  %Stříhej papír! Zvířata
2024  %Více Nalepuj!
2024  %Stříhej papír!
2014  %Více Stříhej papír!