Léto přálo láskám

Léto přálo láskám https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44654/mid_leto-pralo-laskam-MAP-44654.jpg 4 14 14

Lada tráví prázdniny s otcem, jeho mladou ženou a jejich šestiletou dcerou. Dovolená se příliš slibně nevyvíjí, Lada nemůže otci prominout, že se s matkou rozvedl, chová se k němu a jeho nové rodině bezohledně. Seznámí se zde se dvěma muži, Robertem - bohatým, samolibým frajerem a s Mirkem - synem majitele hotelu, jehož city a chování jsou poznamenané minulou válkou mezi Srby a Chorvaty. Lada se zamiluje do Roberta, ale brzy poznává jeho surovou povahu, a jen náhoda zabrání nepříjemnému prvnímu sexuálnímu zážitku. Lada v daleké cizině nachází sama sebe, opravdu dospívá, mění se její chování k otci a jeho manželce a poznává toho pravého muže, který její city opětuje.... celý text

Přidat komentář

medlovice
30.03.2019 3 z 5

Lada sama sebe označí jako hloupou a povrchní holku, která dospěla. Lada je blondýnka, štíhlá a určitě hezká , jede s otcem a jeho novou rodinou autobusem k moři a tam ihned po příjezdu potká dva osudové muže. Jeden krásnější než druhý. Zažije zklamání i první milování a to akt lásky velmi ohleduplný a něžný , protože kniha je určena pro dívky . Je tu i štastný konec a moc jim přeju , aby jim ta láska vydržela. Není to literární skvost, ale nejhorší jsou špatně rozdělené odstavce , asi , aby se ušetřil papír. V jednom odstavci je půlnoc a Lada spí na pokoji a hned v dalším už je poledne a Lada spí na sluníčku.

Ann98
12.03.2019 5 z 5

Typická slaďárna, v níž osmnáctiletá hrdinka na prázdninách v Chorvatsku prožívá svou velkou lásku. Knihu jsem si půjčila v knihovně úplnou náhodou, doma jsem si říkala, že se alespoň u knihy odreaguju. A ono houby! Akorát jsem se u knihy rozčilovala nad bezohledným chováním a názory hlavní hrdinky Lady. Takhle smýšlet snad nikdo nemůže! Nicméně knihu jsem dočetla, ale byla jsem docela zklamaná.


PeťkaW.
23.03.2017 1 z 5

Knihu jsem vyhrabala z mamčiny zaprášené knihovničky ve chvíli, kdy jsem byla v naprosté čtenářské zoufalosti. Byly prázdniny, knihovna zavřená a já neměla co číst. Vědět, co vím dneska, tak si radši nejspíš zoufám dál, než abych knihu četla.

Rogalina
17.11.2014 4 z 5

Krásná knížka plná letních zážitků.