Lesní kuchařka

Lesní kuchařka https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368390/bmid_lesni-kucharka-cvX-368390.jpg 5 5 5

Stromy a keře tvoří odnepaměti základ naší stravy. Lesní kuchařka vám umožní nahlédnout do světa, ve kterém se les stává přirozeným zdrojem potravin, pochutin a léků. Ukáže vám zcela jiný les, plný pokladů, dobrot a jedlých divokých rostlin a užitečných léčiv, které mají jedno společné - jsou to dary přírody.

Přidat komentář

efka.saf
22.04.2021 5 z 5

Štěpán a Melanie do třetice všeho dobrého. Po divoké kuchařce věnované vaření s divokými bylinkami jsem sáhla po kuchařce lesní, kde nám dvojice autorů popisuje, jak a kdy využít dary stromů. Pro mě opět velmi přínosné a podnětné, i když nemám to štěstí jako Hanina61, bydlet přímo u lesa. Některé kombinace jsou pro mě trošku zvláštní, ale o to víc mě láká je vyzkoušet. Pro mě se jedná o sérii tří opravdu inspirativních kuchařek, které se výrazně liší od všech ostatních, které mi kdy prošly rukama.

Hanina61
08.02.2020 5 z 5

Tak tahle knížka je pro mne jako pro člověka, který bydlí hned u lesa a chodí si do něj pro "potravu" častěji než jezdí nakupovat do supermarketu, přímo "bible"... plná úžasných receptů na využití všeho jedlého, co můžou stromy od jara do podzimu nabídnout, obohacená o překrásné fotografie. Moc doporučuji... :-)