Léčení drahými kameny

Léčení drahými kameny https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106077/leceni-drahymi-kameny-106077.jpg 5 11 4

Autor knihy nás přivádí k hlubšímu poznání všech základních druhů drahých kamenů včetně perel, korálů, tektitů a drahých kovů. Mimo základní chemické, fyzikální vlastnosti a odlišení se zaměřuje na jejich vnitřní sílu a schopnosti působit na organismus.

Přidat komentář

niknikita
13.06.2020 5 z 5

Jedna z mých nejpoužívanějších knih. Skvěle doplňuje moji sbírku šutrů...hrdě se hlásím do klubu "šutrologů" :)

sira
03.09.2016 5 z 5

Další skvělá kniha od pana Kreperáta. Kniha rozděluje kameny dle použití na čakry, znamení zvěrokruhu, i uvádí podrobný seznam různých chorob a příslušných krystalů. Také mohu doporučit.


KAIHOD
07.03.2012

Pan Josef Pavel Kreperát ,napsal několik knih s tématikou drahé kameny ,vlastním knihu skrytá moc drahých kamenů,mohu jen doporučit.Mě osobně pomohla minerální říše k znovu nalezení své pravé podstaty a zasvětil jsem tomu vše ,jako vděčnost za vše co mám ,nabízím všem ,pocítit sílu drahých kamenů ,jejich čisté jemné vibrace vás navrátí k harmonii ,jednotě ducha a těla .
Věnuji se léčení krystaly ,koukněte na mé web stránky:kristalovamistnost.webnode.cz...

vesirena
09.02.2012 5 z 5

Rozhodně je to poklad pro lidi, co mají rádi kameny-kamínky i šutry...protože některé polodrahokymy se skutečně skrývají v docela nevzhledných šutrech. Autor uspokojí svými informacemi ty, co bádají po složení, hmotnosti aj. veličinách, ale hlavně je doplněno o vliv na nemoce a zdraví člověka.
Polodrahokamy jsou rozděleny do 7 skupin, jako čakry a každého je popsáno užití. V závěru je velmi přehledně zpracován index, kde jsou vypsány základní problémy a nemoce a kameny, které pomáhají....
Skutečně toto dílo nebylo dosud překonáno a je předmětem stálého zájmu. vřele doporučuji *****