Láska v Positanu

Láska v Positanu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514931/bmid_laska-v-positanu-O0i-514931.jpg 4 13 4

Marci Jamesová miluje svou práci a už pět let si nevzala dovolenou. Teď ovšem vyráží na italské pobřeží, aby se postarala o uzavření starožitnictví svého kmotra Richarda, který se nečekaně odstěhoval. Po příjezdu do Positana Marci zjistí, že jde o mnohem náročnější úkol, než si představovala. Naštěstí jí brzy nabídne pomocnou ruku pohledný průvodce Nico. Zatímco si užívají léto a vše, co italská riviéra nabízí, pořádně to mezi nimi jiskří. Po Richardovi však v Positanu nezůstal jen majetek, ale také tajemství, které jí může zlomit srdce.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Finding Love in Positano , 2022


více info...

Přidat komentář

intelektuálka
22.10.2023 3 z 5

P/ro mne byla tato kniha vzpomínkou na půvabné amalfitánské pobřeží ....

Kniha je plná starožitností, místních specialit - a samozřejmě lásky ....
A objeví se zde i tajemství ....

Pěkné odpočinkové čtení - i s vytušeným ukončením ....

michaela1838
24.08.2023

Nedotčeno,nebudu radši ani hodnotit. ,,Příběh" je prostě schovaný za neustálými popisky krajiny,restaurací,starožictnictví a neustálým tlacháním o ničem...po 196 straně knihu odkládám. Pro mne ztráta času. Mrzí mne to.


Katy_vKnihách
23.08.2023 3 z 5

Já se moc nepřidám k všeobecné radosti z této knihy, protože na mě kniha opravdu dojem neudělala. Ano, Positano je v ní krásné. Ale, tam to pro mě asi skončilo. Prostředí autorka popsat umí skvěle, ale příběh u mě jaksi pokulhával. Téma starožitnictví mě opravdu neuchvátilo, chvílemi jsem měla pocit, že to celý ten letní příběh trochu ubíjí a odsouvá do pozadí, což by se v letní četbě asi moc stávat nemělo. Z těží jsem dočítala posledních 100 stran. Za mě průměrné, ale pokud chcete krásně vykreslenou Itálii, s chutí do toho.

Renike
15.08.2023 5 z 5

Takové jednoduché letní romantické čtení. Když jde o Itálií, dobré italské jídlo a nádherné letovisko - nyní Positano, čtení jde samo a mě to baví. Marci i Nico byli sympatické postavy. Kniha se mi líbila víc než Léto v Provence.

Autorovy další knížky

2021  62%Léto v Provence
2023  72%Láska v Positanu

Kniha Láska v Positanu je v

Právě čtených2x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce81x
Chystám se číst53x
Chci si koupit17x
dalších seznamech4x