Spiknutí robotů

Spiknutí robotů https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41192/lanklan-spiknuti-robotu-41192.jpg 3 8 3

LANklan série

1. díl >

Píše se rok 2017. Z univerzitní laboratoře unikli nebezpeční robopavouci. Vaším úkolem je zabránit, aby zaútočili na město, proniknout do jejich centrály a cestou posbírat co nejvíc informací. Podaří se to? To je jen na Tobě! Musíš vyřešit hádanky a rébusy, abys našel tu správnou cestu. Ty určíš, jakým směrem se bude příběh ubírat dál! Ty rozhodneš! LANklan: Spiknutí robotů je první z řady knih interaktivního dobrodružství. Jde o sci-fi příběhy z budoucnosti, ve kterých je čtenář nejdůležitějším článkem děje – to on rozhoduje, co se bude dít dál a zda bude mise jeho týmu úspěšná – existuje totiž jen jedno správné řešení, které jej dovede k cíli. Knihy jsou plné nejrůznějších rébusů, matematických a logických hádanek, nad kterými se nejeden mozek pěkně zapotí, takže najít tu správnou cestu není vždy tak snadné. Součástí LANklanu jsou vedle čtenáře ještě dva jeho společníci – Silenta, počítačová programátorka a kutil Tek, díky kterému je tým vybaven nejmodernějšími hi-tech vymoženostmi. LANklan navíc pracuje v utajení, protože nikdo nesmí vědět, že jeho členy jsou děti, nikdo by přece nedovolil a neuvěřil tomu, že se děti zabývají tak nebezpečnými misemi…... celý text

Sci-fi Gamebooky Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Robospider , 2008


více info...

Přidat komentář

cziss
20.09.2022 5 z 5

Pěkný GB pro už trochu starší děti. Je tu dost akce a oproti jiným víc sází na děj. Moc se mi líbily hádanky.

Fantýna
20.12.2016 5 z 5

Na této knize se mi líbilo, že jsem do toho mohla psát. Vždycky jsem se dokonce dostala více cestami. Nejlegračnější bylo, když jsem nějaký úkol vyřešila špatně, protože příběh nešel chronologicky za sebou.


Loky
10.05.2015 2 z 5

Jeden z dalších zajímavých Gamebooků. Zajímavý námět s robospidery. Dobrý děj, ve kterém nechybí akce a napětí. Po chvíli čtení , ale lze pochopit jak kniha funguje- myslím tím, že lze předpovídat, která cesta je ta správná aniž by jste potřebovali štěstí.

Štítky knihy

gamebooky

Autorovy další knížky

Frank Stieper
německá, 1961
2010  70%Šílený mrakodrap
2009  65%Spiknutí robotů

Kniha Spiknutí robotů je v

Přečtených9x
Knihotéce3x