Kruh pochybností

Kruh pochybností https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504170/bmid_kruh-pochybnosti-eht-504170.jpg 4 41 41

Delemu a Emmě z městečka Forest Grove se splnil sen, když před devíti lety adoptovali dvouletou holčičku Islu. Žijí se svou adoptivní dcerou normální a spokojený život, dokud se jednoho dne do města nepřistěhuje nová rodina se dvěma syny. Jejich matka, Tatjana, se nápadně podobá biologické matce Isly. Ve stejné době se městem začínají šířit pomluvy o Emmě a narůstá i řada jejích zinscenovaných „selhání“. Emma znervózní a pojme podezření, že jí Tatjana chce Islu vzít. Stále více o sobě pochybuje a obává se, že není dostatečně dobrou matkou. V zoufalství se obrací ke své sestře Harriet. A tehdy vychází najevo Emmino strašné tajemství, které mnoho let skrývala a s nímž se nesvěřila ani vlastnímu manželovi. Kdo má však zájem tuto mladou ženu zdiskreditovat? A proč? Jde mu skutečně o to, aby ji připravil o dceru?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Circle of Doubt , 2021


více info...

Přidat komentář

Pletynka
12.05.2024 3 z 5

Celkový pocit z knihy je průměrný, ale i tak se kniha četla dobře. Našlo se i pár překvapení, ale ten konec je opravdu trošku moc i na mě.

Kubajzz
30.01.2024 3 z 5

Kniha se mi docela líbila, i když ze začátku mi trvalo se do ní začíst. Ale druhá polovina měla docela spád a bylo tam i dost překvapení :-)


Hvězdinka
02.09.2023 4 z 5

Polovina knihy neměla moc spád, vleklo se to, ale druhá polovina to vylepšila a o překvapení nebyla nouze. Závěr sice přeslazený, překombinovaný, ale celkový dojem z knihy velmi dobrý.

Leena
05.08.2023 3 z 5

Hezky napsané, dobře se to četlo.
Napětí tam tedy moc nebylo.
Ten konec mne zklamal, strašně přeslazený, jak z červené knihovny, tři rivalky se skamarádí?
To jako vážně??

beruska
31.05.2023 5 z 5

Kniha má poměrně nízké hodnocení, ale mně se vcelku líbila :) ...
Bylo to sice takové pozvolné, "ženské", ale příběh mne zaujal a byl poutavý...
Také obálka je moc pěkná :) ....
Ráda dám 5* .....

Annkag
20.05.2023 4 z 5

Dle mého názoru to bylo napsáno líp než Hradba mlčení.
Bylo to že začátku skvěle zakamuflované a úplně mě to pohltilo.
Přechody v pohledu postáv byly zvládnuté bravurně a dostal mě konec.
Já jsem si tuto jízdu teda užila.

xena2711
23.02.2023 4 z 5

Zajímavý psychothriller. Bohužel ale není tak živý a akční, jak bych si představovala. Obálka je zdařilá. Moje známka je tak 3,5:-)

Kizuizi
17.02.2023 4 z 5

Kruh pochybností je zajímavý psychothriller, který čtenáři ukáže nejen úskalí adopční rodiny, ale také odlišnost života v malé komunitě, kdy si vlastně všichni „vidí až do talíře“. A svůj prostor zde dostávají i sociální sítě, díky nimž se pomluvy šíří rychlostí blesku.
Není to rychlé, není to dechberoucí, ale rozhodně je to překvapivé, možná i šokující. Kruh pochybností bych doporučila spíše ženám, nevím totiž, jak by se mužům líbilo občasné „ženské tlachání“ :) .

Štítky knihy

adopce psychologické thrillery rodinná tajemství

Autorovy další knížky

2021  80%Hradba mlčení
2023  72%Kruh pochybností