Schody k nebesům

Schody k nebesům https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23949/schody-k-nebesum-23949.jpg 4 36 5

Kronika Země série

< 2. díl >

Druhá kniha ze Sitchinových "Kronik Země" s podtitulem Kolonizace Země návštěvníky z kosmu přináší překvapivé odpovědi na provokativní otázky. Proč lidstvo celé věky věřilo, že někde na Zemi existuje místo, kde se smrtelník může setkat s bohy? Kde toto místo bylo? Kdo je založil? Existuje toto místo dosud?

Záhady
Vydáno: , Dobra
Originální název:

The Stairway to Heaven , 1980


více info...

Přidat komentář

veronika5179
25.02.2023 5 z 5

Je to tak a ne jinak, jak by řekl klasik :) aneb kdo z nás si ještě stále myslí, že pyramidy byly vystavěny jen tak z rozmaru obyčejnými smrtelníky? Autorovy znalosti jsou neuvěřitelné, předkládá tolik důkazů a faktů, že se minimálně nad některými historickými souvislostmi musí zamyslet i ten největší odpůrce "alternativní" historie. To, co jsem už dávno tušila se zde krásně propojilo dohromady a dostalo reálný obraz.

Aaron Lewis
18.08.2021 4 z 5

Tuhle jsem četla asi dva měsíce, mezitím jsem četla vždycky něco jiného a to jen proto, že jsem ji měla ve velmi nekvalitním vydání v angličtině. Takže mě to moc nebavilo, víceméně popisovala, kde byly přistávací a řídící centra Annunaků, ale konec jsem si už našla v češtině a dobré kvalitě, tak se to četlo samo. A třeba s těmi pyramidami a s fingou je to super teorie, i když to bylo trošku jinak:). Autor má neuvěřitelné znalosti a všechno cituje. Škoda, že se autor nevěnuje i střední americe, myslím, že by to všechno dokázal spojit a škoda, že ty magoři španělé všechno pálili.

Takže konec dobrý, všechno dobrý. Určitě bych chtěla vidět Baalbek a nakonec i ty pyramidy:).


Bedřich63
10.08.2021 4 z 5

Autor pokračuje v popisu "alternativní" historie lidstva. Ať už je vše v knize skutečnost nebo fikce, je to zajímavě napsáno a podrobně zdokumentováno. Jen jsem se trochu obtížněji orientoval mezi všemi těmi Bohy-mimozemšťany. Jsem zvědavý na další díly.
I v současné době mezi námi žije spousta "mimozemšťanů", stačí se jen podívat na televizi nebo si přečíst na internetu názory některých lidí. :-)
Trochu rušivě působily mnohé překlepy nebo nedopsaná slova. (vydání 2001 Dobra)

yerry
11.07.2020 5 z 5

Schody k nebesům (české vydanie: Dobra, 2001) Autor tu rozvádza svoje teórie načrnuté vo svojej predchádzajúcej knihe Dvanáctá planeta, pričom ide ešte viac do hĺbky. Na základe rôznorodých prameňov dokazuje, že bohovia uctievaní v počiatkoch našej civilizácie boli z mäsa a kostí, že neboli z našej planéty, boli dlhovekí, používali rozvinuté technológie a ľudia sa s nimi mohli stretnúť.

Dozvieš sa tu, ako sa niektorým reálne žijúcim ľuďom podarilo opustiť našu planétu a dostať sa na orbitu (vystúpiť na nebesia), kedy, kde a prečo bola potopa, čo to o byblických a predbyblických postavách ako bol napr. Gilgameš alebo Alexander Veľký, štartovacích a pristávacích plochách Anunnakiov, ich komunikačných strediskách a zariadeniach, kto a prečo postavil piramídy, niečo o falšovateľoch histórie a kope rôznych príbehov.

Tak ako pri knihe predchádzajúcej poznamenávam, že je úplne jedno, či je táto Sitchinova radikálna teória pravdivá, čiastočne pravdivá alebo úplne mimo. Jej hodnota tkvie hlavne v tom množstve zozbieraného materiálu, prekladov starých textov, množstve ilustrácií. Kontext do ktorého si tieto informácie vložíš, je závyslý len od tvojej predstavivosti a sume znalostí o minulosti...

Fanfanka
31.01.2013 5 z 5

Tak toto je pecka - Prekvapivé odpovede na provokatívne otázky..
Prečo ľudstvo cele veky verilo , že niekde na Zemy existuje miesto , kde sa smrtelník može stretnuť s Bohom?
Kde takéto miesto bolo?
Kto ho založil?
Existuje toto miesto doteraz?.........