Láska

Láska https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504341/bmid_laska-F5B-504341.jpg 4 103 18

Královská sága série

< 3. díl >

Když se nás celý svět snažil rozdělit, Alexander o mě bojoval a podmanil si mě. Získal mě jednou pro vždy. Patřím mu celým tělem, vroucím srdcem i duší. V jeho neoblomné dominanci jsem našla svou vlastní sílu. V jeho nadvládě. V jeho lásce. Přesto stále cítím, jak se k našemu štěstí pomalu přibližuje temnota a hrozí, že nás pohltí. Nikdy by mě ale nenapadlo, že to může skončit právě takhle. Myslela jsem si, že už dobře vím, co bude znamenat svatba s Alexanderem pro můj život, mou nezávislost i pro náš vztah samotný. Mýlila jsem se. V této knize vás čeká svatba století se skandály, lžemi a vraždou, jež je schopna dostat na papír jen Geneva Lee, autorka bestsellerů New York Times…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Love / Crown Me , 2015


více info...

Přidat komentář

Zuzíček77
08.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Třetí díl, který prožíváme s Alexandrem a Clarou byl za mě jednoznačně nejlepší. Děje se zde spoustu věcí, který by normální člověk nechtěl zažívat. Kniha obsahuje spoustu napětí, dramatu i rozuzlení. Příběh je moc hezky napsaný akorát mi přišlo, že ke konci je to takové moc rychlé a spoustu věcí chybí k rozčarovaní úplně všeho, například jestli tedy opravdu s Danielem někdo spolupracoval. Kniha se četla dobře, sexu už trochu ubylo což pro mě byla příjemná změna. Musím ale říct, že jinak mi kniha přišla opravdu až moc podobná padesáti odstínům, je tam až moc podobností. Příběh mi to nijak nekazilo, akorát jsem se občas pozastavila a říkala jsem si aha tak tohle tam bylo taky. Musím ale uznat, že jsem si tuto ságu oblíbila jsou tam věci popsané tak do detailu, a to se mi moc líbilo. Už mám v knihovně i čtvrtý díl který je ovšem o Belle nejlepší kamarádce Clary.

Z knihy:
- Velká gesta jsou zbytečná, když během nich umřeš. Jestli jsi mě měl celou dobu tak rád, mohls mi to jen říct ty bastarde. (Alexandr)

- Nic u toho co se nám přihodilo, nás neporazilo. Nezničilo. Jen nás to posílilo. Nic bych bez tebe nezvládl. Tak mi už nikdy neříkej, že tě chci opustit. (Alexandr)

- Domov není místo, zlato. Ne pro mě. To ty jsi můj domov. (Alexandr)

B18r
27.02.2024 4 z 5

Z mého pohledu to bylo přesně to, co jsem od celé série očekávala. Moc se mi celý příběh líbil a jsem ráda, že jsem si tuto sérii celou přečetla. Za mě mohu doporučit. Styl psaní mi vyhovoval, takže ráda sáhnu po čtvrtém dílu, který má být podle všeho o Bell.

Pokud se vám tato série také líbila, tak vám mohu doporučit knihu Zvrhlý král (také trilogie) není to o královské rodině :)


terezaterka2000
28.01.2024 5 z 5

Tak ale třetí kniha za mě byla dokonalá od začátku do konce. Jestli Vás nebavil 1.díl, druhý a třetí určitě bude!
To byla jízda, mělo to opravdu vše, co já u knih vyhledávám, napětí, drama, děj. Knize za mě nic nechybělo.
Krásné zakončení příběhu Clary a Alexandra.

-knihomolka-
18.01.2024 3 z 5

Trochu parodie na 50 odstínů šedi, ale dalo se to. Mám ráda hezké konce:-)

Laf
30.10.2023 4 z 5

Slvělé pokračování plné zvratů. Líbilo se mi to. A zároveň skvělé zakončení příběhu o Clare a Alexovi. Sérii mohu doporučit. Pokud hledáte něco nenáročného, tohle by se vám mohlo líbit. Těším se na další díly :)

Peťula91
25.08.2023 2 z 5

Tak mám konečně sérii dočtenou. Tento díl byl rozhodně nejlepší a také i nejlépe přeložený.
Přesto se bohužel k dalším knihám ani k samotné autorce už nikdy nevrátím.

Jankafanka
15.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Krásné zakončení trilogie o Alexandrovi a Clare.
Ukončení příběhu přesně podle mého gusta. Dítě, korunovace a LÁSKA.

ErčaV.
21.07.2023 4 z 5

Tenhle díl byl ze všech nejlepší, ale ba druhou stranu jsem ráda že je poslední.
Dalo se vše odhadnout dopředu co se stane a jak to nejspíš celé dopadne.

Jsem ráda že jsem sérii přečetla, ale znovu se k ní nevrátím.

dam.si.knihu
15.06.2023 3 z 5

Nenapsala tenhle díl jiná autorka? Přesně tuhle otázku jsem si neustále říkala při čtení třetí dílu série Royal. Tohle byl obrat téměř o 180 stupňů, kdy autorka konečně dokázala napsat super příběh, který byl poutavý a napínavý od začátku do konce. Jedna akce za druhou a já nemohla knihu odložit. Víme, že já jsem neuvěřitelný dočítač sérii a byť jsem nad těmi prvními díly kroutila hlavou, tak tohle bylo o dost, ale o dost lepší!

Autorka si skvěle pohrála s hlavními hrdiny a nešlo jen o neustálý sex a žádný záživný děj. Tady té akce bylo tolik, že jsem si až říkala, že to není možné.

Byť tam byly scény, které na můj vkus zbytečně usekla a více je nerozvinula, tak jsem moc ráda, že jsem si tento díl pořídila a těším se na ty další! I když si stojím za tím, že si autorka uřízla velké sousto s tím, že je hlavní téma královská rodina, tak ve výsledku to mezi Clarou a Alexandrem zvládla dobře. Bavil mě vývoj jejich, ale i ostatních postav.

vikimi
11.06.2023 2 z 5

Tuto knihu překládal jiný člověk, což bylo hned poznat. Postelové scény nepůsobily tak lacině a špinavě. Bohužel se celou dobu jako u prvních dvou dílů dalo předpokládat, jak to bude pokračovat. Jsem ráda, že je to jen triologie, další knihu bych už číst nedokázala. Velké zklamání. Ti dvě prakticky nic nedělají jen to, že spolu neustále spí. Je to hodně zvláštní pohádka. 50 Shades of Grey mi přišlo příběhem reálnější.

Mamka_cte
31.05.2023 5 z 5

Tahle série je prostě moje nová láska. Sice je to kniha (série) skoro bez příběhu, ale má v mé knihovně své zasloužené místo.

Třetí díl série Královská sága. Tímto dílem končí příběh Alexandra a Clary, ale v dalších dílech by se přesto měli objevovat. Jsem napnutá, o kom bude další díl.

Třetí díl je jednoznačně nejlepší! V příběhu nechyběla akce, napětí, láska, zvraty, ale i mnoho sexu, který je klasikou pro tuto sérii. Nějaká ta slza také ukápla.

Postavy opět super, i Alexandr už je snesitelnější. Král neskutečně překvapil! Ale prostě nej postava je za mě Edward. On je prostě božan.

Opět tuto sérii maximálně doporučuji. Já si u ní neskutečně odpočinu. A teším se na další mnou očekávaný díl!

Annkag
10.05.2023 3 z 5

Měla jsem právě období že jsem chtěla něco číst ale nevědela odhadnout svou náladu.
V rozpoložení jsem se rozhodla dočíst sérii a sáhla po poslední knize.
Byla to pro mně průměrná romanťárna plná sexu ale i příběhu.

Misshell1
04.05.2023 5 z 5

Musím uznat, že v posledním díle ze sebe autorka vydala vše. Mělo to lásku, sex, napětí, obavy a slza mi taky ukápla. Nechci prozrazovat příběh, ale její zvraty byly skvělé vymyšlené. Furt se něco dělo, přečteno za dva dny, nešlo se odtrhnout. Myslím si, že vše dělalo příběh zajímavější, jak byla Clara sama sebou, přidrzlá a milující a Alexandr se vybojoval z temnoty na světlo, ač bylo zapotřebí několika překážek.

Jita160
25.04.2023 5 z 5

(SPOILER) ,,Láska" je krásné zakončení této erotické série z královského prostředí.
Ta jejich byla o extázi i bolesti, zrození i zničení, o světle i tmě.
Královská výsost princ Alexander žil pro dvě věci aby Claře přinášel slast a aby ji chránil.
V tomto díle to, ale královský p.....měl co nepravovat.
Tak dlouho žil bez lásky... Nebylo nikoho kdo by mu napomohl. Monarchie ho stahovala do svých spárů.
Jenomže Clara se královnou už narodila jeho královnou a tak díky ní poznal jak být lepším, jak milovat ,Jak vládnout a být skvělým otcem, byla jeho kotvou a domovem.

1259
09.04.2023 5 z 5

Tak, jelikož k předchozím dvou knihám sem to moc nenapsala a jelikož sem knihy přečetla na jeden zátah a komentuju je všechny na jednou, tak udělám celkový dojem až u toho to posledního dílu. Celkový dojem z celý série je naprosto boží, od knížek se neslo odtrhnout a všechny tři knížky jsem přečetla na jeden zátah během dvou dnů, ale jinak to bylo naprosto perfektní zpracování naprosto sexy příběhu, u kterého si člověk může alespoň trošičku představit být v královské rodině a samo sebou v posteli.

pastelkaX
23.03.2023 5 z 5

Slaďárnu jako je tohle už jsme všechny někdy četly a zcela jistě i nějakou další číst budeme. V čem je tahle jiná? Vlastně v ničem. Začínáme sledovat příběh sexuálně nenasytného poloboha a skromné, stydlivé dívky, kteří si po nejpozději 2 knihách přiznají, že to není jenom všudypřítomné znesvěcování ložního, spodního a jiného prádla, ale nehynoucí láska až do konce života.
Co mě překvapilo je, že touto knihou příběh Alexandra a Clary končí, a ač Královská sága pokračuje, už se budeme seznamovat s novými hrdiny. No, tak šup šup milí překladatelé, těch knih už v originále vyšlo asi 8, tak ať máme zase brzo co číst!

Ešína
23.03.2023 4 z 5

Třetí a vypadá to, že i závěrečny díl se mi líbil nejvíc. Konečně to bylo plné těch očekávaných zvratů. Alexandrovo občasné chování vůči Claře ve mě vyvolávalo smutek ale ten konec mi to vynahradil. Opravdu hezké zakončení.

Ralemo
07.03.2023 5 z 5

Poslední díl Královské ságy, za mě celá série byla skvělá. Moc hezky se četla, zajímavé pojetí královské rodiny, nevšední seznámení a spousta zápletek, které brání Alexandrovi a Clare v jejich vztahu. Třetí díl je povedené zakončení celé série. Po celou dobu skvělá přitažlivost mezi hlavními hrdiny, zamilovala jsem si i Edwarda. Kniha má vše co od románu očekávat, spoustu zápletek, dramat, smutku, ale nádherný a povedený konec se vším všudy. K této sérii se ráda vrátím.

Autorovy další knížky

Geneva Lee
americká
2022  59%Vášeň
2022  69%Chtíč
2023  80%Láska
2023  73%Sen