Kouzelný svět pohádek - Moje první knihovnička

Kouzelný svět pohádek - Moje první knihovnička
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126787/bmid_kouzelny-svet-pohadek-moje-prvni-knihovnicka-126787.jpg 4 3 3

Tyto překrásné knížky tě zavedou přímo do světa zvířat a pohádkových postav. Záleží jen na tom, kterou knihu si vybereš. Chceš se podívat mezi prince, princezny, krále, víly a jiné pohádkové postavy nebo se chceš dovědět něco o zvířatech, která s námi žijí na planetě Zemi?

Přidat komentář

ramoni
10.02.2021 3 z 5

zkrácené pohádky pro menší děti, které ještě neudrží pozornost u dlouhých příběhů, krátký text je na celostránkových ilustracích, nicméně formát knihy je dost malý, některé příběhy nejsou vhodné pro takovéto zkrácení (např. Kniha džunglí), protože se úplně vytratí jakékoliv souvislosti a příběh postrádá smysl

EvikU.
21.07.2020 4 z 5

Kniha je hezká. Akorát dnes jsme četli s dcerou knihu Kouzelné pohádky- první knihovnička. A tato kniha se jmenuje Kouzelný svět pohádek- moje první knihovnička. A uvnitř jsou úplně totožné pohádky i úplně stejně ilustrované. Takže jsme pěkně zklamaný, protože jsme si půjčili 2 úplně stejné knihy. Možná je to jen jiné vydání knihy, proč se ale potom jmenuje jinak a mate čtenáře? I zde na databázi je to vedený každé zvlášť což z názvu úplně chápu. To jen nakladatelství sun asi má někde chybku?