Kouzelný pelíšek

Kouzelný pelíšek https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453568/bmid_kouzelny-pelisek-qCq-453568.jpg 4 9 5

Babička Markéta ví o bylinkách vše – kdy se mají sbírat, jak je sušit a proti jakým neduhům pomáhají. Co se ale stane, když chce pomoci starému pejskovi, který už nemůže chodit? Nechte se překvapit stejně jako její malé vnučky a začtěte se do příběhu o tajném dobrodružství, splněných přáních a kouzelných bylinkách.

Přidat komentář

ladyfromskye
20.04.2024 2 z 5

Achichouvej, tohle bolelo. Jak já se těšila na pohádkovou knížku, ve které se děti seznámí s léčivými bylinkami, jak mně se líbilo grafické zpracování, které zahrnuje i několik stránek "herbáře" – obrázků rostlin doplněných jejich názvy! No a nakonec z toho byla hotová tragédie. Měl ten příběh vůbec hlavu a patu? Měl, ale jen díky uměle naroubovaným prvkům, které mi vůbec nešly na rozum. Bylo tam nějaké dobrodružství a poučení? Hm... Ne. Jak to celé na mě působilo? Jako ukázková rychlokvaška. A to umí, s prominutím, každý.

MiraRunaway
26.10.2022 4 z 5

Příjemná hezká dětská knížka s tajemstvím, děvčaty a mazlíčky. Dobře se čte.


Atlantis
31.12.2021 5 z 5

Ano! Takhle si představuji parádní dětskou knihu. Příjemný, ale tajuplný příběh, sympatické postavy, vtipné situace... Tohle se povedlo.

Ronnie Sparks
17.02.2021 5 z 5

Kdo má rád dobrodružství, kouzla a pejsky, tak tato kniha bude ta správná volba. Dětem se budou líbit nejen ilustrace, ale i napínavý fantasy příběh plný splněných přání. Celá recenze v záložce RECENZE :-)

DariDerek
12.12.2020 4 z 5

Kouzelný pelíšek je pro všechny děti, které mají pro strach uděláno, nebojí se tmy a nočního dobrodružství, mají pořádnou dávku fantazie a hlavně, mají rády zvířátka, protože těch se v příběhu vyskytuje dost. více v recenzi v záložkách