Kouzelný kočičí tarot

Kouzelný kočičí tarot https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258247/mid_kouzelny-kocici-tarot-258247.jpg 5 4 3

kniha a 78 karet *** Poznejte pradávnou moudrost koček prostřednictvím tarotových karet! Toužíte vědět, co se ve skutečnosti skrývá za vševědoucím pohledem kočky? Vstupte do magické říše uhrančivých šelem kočkovitých a zjistěte to! Kočky v této tarotové sadě na první pohled vypadají a také se chovají jako normální kočky. Na rozdíl od nich však čelí obtížným životním situacím, řeší nejrůznější vztahové problémy a dostávají lekce a ponaučení, jež vám při vašich výkladech tarotu mohou přijít vhod. Součástí tarotové sady je kromě 78 karet i příručka, která vás touto nádhernou tarotovou sadou provede. Naleznete v ní podrobný rozbor všech karet a moudré kočky vám pomohou nalézt odpovědi na všechny vaše důležité otázky. Karty Malé arkány jsou rozděleny do čtyř částí – čtyř kočičích klanů (klan ohně, klan země, klan moře a klan nebe). Karty Velké arkány prostřednictvím kočičích mysterií vzdávají hold všem právoplatným potomkům Kočičí Bohyně. Kočičí tarot vám dává jedinečnou příležitost poznat svět tarotu a svět koček prostřednictvím jediné tarotové sady. Díky své perfektní znalosti obou těchto světů dokázala autorka Lunaea Weatherstone umně skloubit tradiční významy tarotu s vlastnostmi a moudrostí koček.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Mystical Cats Tarot , 2014


více info...

Přidat komentář

petra0605
07.03.2024 5 z 5

Karty už používám nějakou dobu. Knížka je obsahově bohužel docela strohá. Na to že autorka se údajně tarotem zabývá 30 let, mohla by charakter karet popsat lépe. Pro člověka který se významy symbolů teprve učí je nedostačující. Používám tyto karty, ale knihu k ruce si beru jinou.
Karty mají krásné ilustrace a původní významy poměrně dobře vystihují. Moc se mi líbí jak jsou vymazlené. Zlatý okraj jim dodává noblesní punc. Mám celkově troje tarotové karty, ale tyhle mám nejradši.

draga
25.12.2017 5 z 5

není to kniha ale karty, jsou ovšem nádherné


RenataP
25.08.2015

Vůbec nevím, k čemu lépe přirovnat výklady těmito kartami. Jsou hebké jako sametový kožíšek, jsou jako hebká táhlá čokoláda nebo jako teplé rozpuštěné máslo na čerstvých bramborách. Jednoznačná slast, která jde tak nějak sama od sebe a mimochodem do obrovské, ale opravdu obrovské duchovní hloubky. Autorka sice nahradila klasické významy (meče, mince, poháry, hole) jakýmisi klany dominujícími nad ohněm, mořem, nebem a zemí, ovšem logika je zřejmá a tak to nikoho nebude příliš mást, už jen pro to dokonalé výtvarné ztvárnění, jež je na první pohled patrné.

Nemám k těmto kartám vůbec žádnou výtku, protože staré téma a nové zpracování se podařilo tak úžasně, že lze snad s klidem říci, že kočky ten tarot opravdu vynalezly…

Štítky knihy

kočky tarot karty

Autorovy knížky

2015  100%Kouzelný kočičí tarot

Kniha Kouzelný kočičí tarot je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chci si koupit3x