Kouzelník Futuro a jeho přátelé

Kouzelník Futuro a jeho přátelé
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141090/kouzelnik-futuro-a-jeho-pratele-141090.jpg 5 5 5

Kniha Pavla Bezděčky s ilustracemi Galiny Míklínové přibližuje a objasňuje pohádkovou formou některé přírodní zajímavosti (proč jsou můry chlupaté, proč mravenci bydlí v mraveništích, proč larvy mravkolva vyhrabávají jamky a další). Celkem v knize najdete 15 pohádek.

Přidat komentář

Nifredil
21.09.2015 5 z 5

Fantastická knížka pro nejmenší. Vynikající pro předčítání předškoláčkům v posledním roce ve školce nebo malým školáčkům. Nerezignuje na to vysvětlit dětem i složitější věci, seznamuje s novými a pro řadu dětí, především z města, novými věcmi, přitom používá krásný jazyk a příběhy jsou také ucelené, logicky správné, ale přitom pohádkově milé a kouzelné. U nás se Futuro okamžitě zařadil do desítky nejoblíbenějších knížek a patří k těm několika knížkám, ke kterým se budeme určitě vracet.

Selinute
27.11.2012 5 z 5

Milé pohádky pana Bezděčky, které děti nenásilným způsobem seznamují s přírodou kolem nás. Pohádka o tom, proč sovy létají v noci, proč pavouci tkají sítě, proč krtci v zimě nespí, proč jsou malá divoká prasátka pruhovaná a mnoho dalších úžasných pohádek, které určitě potěší vaše děti i mnohé z dospělých.