Pohádkové učení

Pohádkové učení https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487205/bmid_pohadkove-uceni-aPu-487205.jpg 5 7 7

Předškoláci toho musí hodně zvládnout, naučit se barvy, tvary, části děla, čísla nebo třeba protiklady. Naštěstí jim s tím pomůže skřítek Zvídálek. Všechno ho zajímá a nebojí se zapojit do divadla nebo na nákup, navštíví s nimi pana doktora i mateřskou školku. A za odměnu má na každé stránce pro děti tematickou písničku a pohádku.... celý text

Přidat komentář

Dsenbi
21.01.2023 3 z 5

Zatím u nás vede Doprava a Zpívánky 1. Občas ji otevře starší čtyřletý syn, ale mám pocit, že už je na ni velký. Dvouleťáka zatím moc nechytla, ale věřím že její čas přijde. Namluvená je krásně. Jinak nejvíc kvízy baví dospelaky a tchán zase knihu i tužku prohlížel i lupou, aby zjistil, jak funguje.

Briv
03.01.2023 5 z 5

* Naše první zvuková knížka s tužkou a syn byl naprosto nadšený. "Četl" si v ní skoro každý den a i teď, po dvou letech, si ji rád bere a poslouchá. Možností je tam opravdu hodně, takže zabaví na dlouho a věřím, se se děti i přiučí. Určitě oba doporučujeme.


EvikU.
03.01.2022 5 z 5

Skvělý výběr knihy s tužkou Albi. Dcera z ní má radost, že si může "číst" sama. Je hezky nakreslená, ale hlavně suprově namluvená Veronikou Khek Kubařovou a Lukášem Příkazským. Je v ní spoustu úkolů pro zvídavé děti, dává jim buď jen popis, básničku či písničku a nebo si zapnou kvíz a hádanky a má radost, když odpovídá správně. Kniha má od nás nejvyšší hodnocení. Doporučuji.

cziss
31.12.2021 5 z 5

Ilustrace v knížce jsou malované, texty jsou vtipné a naučné. Dětem se moc líbí.