Kouzelná hmyzí škola

Kouzelná hmyzí škola https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449099/bmid_kouzelna-hmyzi-skola-GpT-449099.jpg 4 4 4

Příběhy skřítka Rubínka. Ty jsi ale zvědavý. Jen abys tam špatně nedopadl. Vždyť nevíš, co si ti hmyzové na tebe vymyslí! Jednoho krásného rána pomůže skřítek Rubínek roháči Rohanovi z nesnází. Za odměnu se může jít podívat do tajné a kouzelné školy hmyzu. A tak zamává víle Zlatěnce a vyráží vstříc úžasným dobrodružstvím... Jenže ouha! Ani v kouzelné hmyzí škole nechybí rošťáci a šprýmaři. Do jakých patálií se Rubínek připlete a jak to všechno zvládne? Najde si mezi hmyzími školáky nějaké přátele? A vrátí se vůbec k víle Zlatěnce?... celý text

Přidat komentář

simca9342
16.05.2023 5 z 5

Stejně jako skřítek Šalvěj vypráví, co prožil na svých výpravách tak skoro to samé dělá skřítek Rubínek. Narozdíl od domácího skřítka malé holky tenhle žije v lese. Zavede nás do lesni školy plné mravenců a dalších stvoření. Poznáme, jak probíhá speciální výuka nebo co vše v naší zemi žije.

Knihomolka506
13.11.2022 5 z 5

"víkendovka"
Kouzelným příběhem provází jmenovce červeného diamantu. Drobná výpomoc stačí k tomu, aby se dostal na místo, kam bytosti jako on nesmí.
Nahlédneme do hmyzí školy , kde se malé potvůrky vyučují různé předměty.
Jak vypadá takový zvláštní režim výuky nebo jakým způsobem jsou zvířecí žáci hodnocení se dozvíme nejen z krásných ilustrací.


janinca
23.05.2021 1 z 5

Za mě teda nic zajímavého... skřítek, který navštěvuje třídy s různým hmyzem. Až na jednu se mu všude dějí nějaká příkoří, učitel viníky trestá... Nevím, jaký byl záměr autora, ale já jsem čekala alespoň nějaké zajímavosti ze světa hmyzu, což se mi nesplnilo