Vidění

Vidění https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512966/bmid_videni-rRH-512966.png 4 14 3

Tajemné proroctví naznačuje, že přijdou temné časy. Nad kočičí tlupou se stahují mračna a budoucnost všech je nyní v tlapkách nové generace. Hvězdný klan si vyvolil tři mladé učedníky: Cesmíntlapku, Sojkotlapku a Lvíčkotlapku. Před každým z nich leží jiná cesta, na kterou se musí vydat. Ani jeden z nich to ale nebude mít lehké, protože jejich dědečkem je legendární Ohnivý měsíc. Dokážou vystoupit z jeho stínu? Objeví v sobě dosud netušené schopnosti? A především – ochrání klan před obrovskou tragédií?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

The Sight , 2007


více info...

Přidat komentář

BELLINKA120
12.10.2023 2 z 5

Tenhle díl moc ráda nemám. Knihu jsem sice nedočetla, ale ani k tomu nemám chuť. Příběh je nudný a vůbec neubíhá. Celý příběh je vlastně o tom, jak Cesmínotlapka chce být hrozně léčitelkou a Sojkotlapka válečníkem i, když to není jejich osud a celou dobu tam posloucháš jen otravné myšlenky Sojkotlapky, který je neustále nabručený a něco mu vadí nebo to jak Cesmínotlapka se snaží stát léčitelkou i, když o léčení neví vůbec nic a jaký je jejich osud jim dojde až v druhé polovině knihy.

Za mě je celý děj úplně o ničem a ve čtení rohodně pokračovat nebudu. Zdá se, že jedinou rozumnou postavou v celé knize je Lvíčkotlapka, z jehož pohledu je jen pár Kapitol v celé knize. Opravdu nedoporučuji. Kočičí válečníci mají spoustu lepších knih jak v originále v angličtině, tak i v Českém překladu.

šárofka
30.09.2023 5 z 5

Super kniha, přečetla jsem ji velmi rychle, těším se na další díl.


Viktorak
17.05.2023 5 z 5

Dobrá kniha doporučuji a velmi se těším na další díl .