Kočičí terapie: První pomoc

Kočičí terapie: První pomoc https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372222/bmid_kocici-terapie-prvni-pomoc-lR3-372222.jpg 4 10 10

Dárková publikace přínáší citáty o kočkách z celého světa doplněné mnoha barevnými obrázky. Je toho na vás moc nebo jste prostě měli ,,den blbec“? Kočičí terapie je dokonalou vzpruhou pro všechny, kteří potřebují vykouzlit úsměv na tváři. Vedle těch nejroztomilejších obrázků na srdci zahřejí i citáty o kočkách a tipy, jak vám kočičí mazlíčci mohou být pomocníkem v tomto hektickém světě.... celý text

Citáty a přísloví
Vydáno: , Vyšehrad
Originální název:

Cat Therapy : Feline First Aid to Lift the Spirits , 2017


více info...

Přidat komentář

Květinka008
05.05.2024 2 z 5

Vše v předchozím komentáři - zcela souhlasím. Pro mě nej citát: "Pokud existuje nějaký univerzální zvuk klidu, musí to být vrnění."

sgjoli
30.04.2023 2 z 5

Tato publikace je jakousi antologií skládající se z citátů o kočkách od slavných lidí, informací o pozitivech toho mít doma zvíře (hlavně kočku) a roztomilých fotek koček.
Na jedno prolistování to není úplně špatné, fotky jsou fakt roztomilé. Ale že bych to nutně musela mít doma, to asi ne. Mám kočky ráda, ale většina těch citátů či informací mi nepřišla zas tak nosná či kdovíjak převratná, že by to nutně muselo být vydané v tištěné podobě.
Je to laděné ve stylu motivační literatury, která vás má pohladit po duši. Ale mně tohle úplně nesedělo. U řady informací, kde se uvádí výhody toho mít doma zvířecího kámoše - trochu mi tam chybělo, na základě čeho se ty informace zakládají, jak na to ten autor přišel, z jakého výzkumu, čím to podkládá? Takhle mi to spíš přišlo jako vycucané z prstu. Jako jasně, nechci autorovi hned křivdit, třeba to podložené fakt má - jen to tady prostě chybí, no.

Citáty:
George Eliot: Zvířata jsou neocenitelní přátelé - na nic se neptají a nic nekritizují.
----
Kočičí předení způsobuje vibrace ve frekvenci od 25 do 140 hertzů, která nám svědčí hned v několika ohledech: posiluje kosti, snižuje krevní tlak i riziko infarktu a povzbuzuje imunitní systém. Pomáhá dokonce i rychlejšímu hojení poraněných svalů a vazů.
(P.S. - tohle je přesně jedna z těch pasáží, u kterých si říkám - kde na tohle ten autor přišel? Z čeho ty informace čerpal?)


Štěpinambura
25.08.2022 5 z 5

Hezké a milé pohodové čtení.

EvikU.
15.06.2020 5 z 5

Pro milovníky koček je to milé pohlazení po duši. Krásné fotky kočiček a hezké citáty a doporučení. Nám se kniha moc líbila.

vterinka
26.12.2018 5 z 5

Hezké citáty doplněné kočičími fotkami. Každý si jistě najde ten svůj citát, se kterým se ztotožní. :-)

ziriant
09.06.2018 3 z 5

Dalo by se jistě lépe propracovat, kočky by si to zasloužily. Ale milá knížečka jako dárek, se spoustou pravd, které milovníci koček už dávno ví ;-)

Autorovy další knížky

2018  82%Kočičí terapie: První pomoc
2018  100%Psí terapie: První pomoc při špatné náladě