Kniha pro ženy

Kniha pro ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512921/bmid_kniha-pro-zeny-641098b310131.jpg 4 42 12

Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z tohoto začarovaného kruhu. Díky jejich tipům a zkušenostem zjistíte, jak vychovávat děti s lehkostí, jak si udržet harmonický vztah i jak s nadhledem řešit nepříjemné situace. Osvojte si nový přístup a najděte zase chuť do života!... celý text

Přidat komentář

Olous1
05.04.2024

Na knihu jsem byla zvědavá a tak jsem si jí zapůjčila v knihovně. Nejsem asi cílová skupina, neboť jsem knihu po pár stránkách musela odložit. Fakt nuda. Za mě zbytečná ztráta času. I přes to si určitě najde své čtenáře.

Kulturnice
08.03.2024 3 z 5

Kniha je čtivá a kdo byl někdy na koučingu nebo terapii, poznává některé techniky práce na sobě. Proč ne. Takový čtivý průvodce a první pomoc pro ty, kdo se chtějí rozvíjet a někam se posunout. Aha momenty si určitě najdete.


Potolu
06.03.2024 1 z 5

Jaj, to bylo utrpení... Ani jsem ji nedočetla, ale zbývalo mi asi 25 stran. Nicméně autorem je Olga Šípková a Milan Studnička. Kde jsou, prosím, pasáže, které psal on? Celé mi to přišlo jako deníkoleták - Olga psala o tom, jaký měla těžký život a teď ho má dokonalý a Vy můžete taky. Do toho spoustu úžasných, ohromujících příběhů jejich klientek, které díky jejímu koučinku mají též dokonalý život. Rozsekaly mě asi 3 rádoby vložené recenze, kde klientky psaly, jak jim paní Olinka pomohla... Aneb Jděte ke mně a taky budete šťastné. Protože pak bude paní Šípková ohromně ráda, neskutečně vděčná atd.
Pardon, nejsem cílovka. Fakt ne. A upřímně mi chybí jakási pokora. Jestli tohle měla být kniha koučinku pro ženy... Ups, milé ženy, raději si přečtěte Coveyho nebo Robbinse. Tam na to půjdete i bez té srdceryvné omáčky okolo. ;-)

RendyaDav
20.02.2024 5 z 5

V knize se hodně dozvíte o životě Olgy Šípkové. Kniha je plná příběhů Olinky a jiných žen. Různé návody a metody.
Kde si uvědomíte sami sebe. Se zamyslíte co vás v minulosti nejvíce ovlivnilo. Že nemusíme být dokonalé, aby nás druzí měli rádi.
Být sami sebou a na nic si nehrát.
Tato kniha je takovým průvodcem k zamyšlení nad svým životem a otevře vám dveře k větší radosti.

SilvieSisinka
07.02.2024 4 z 5

Kniha jak být spokojená sama se sebou a mít větší radost ze života.Kdyz jsem knihu četla,úplně jsem se tam viděla.
Dětství s matkou,ktera neměla nikdy čas.V pubertě mě nerozumela,nechápala,naobjala.Zadny vztah jsme neměli a teď už ani nemáme.
Nemela jsem nikdy krásné vánoce, dárky nikdy nic co bych si že srdce přála.A proto teď když jsem dospěla a mám svou rodinu.....chci abych to tak nedělala,stejně jako žena která to nikdy neuměla.

Maki21
01.02.2024 5 z 5

Knihu jsem zhltla za dva dny, krásně napsaná. Spoustu příběhů a rad do života které dávají smysl a přitom jsou relativně jednoduché. Určitě si z knihy vezmu poučení.

Šajler
09.01.2024 5 z 5

Krásně napsané. K některým věcem jsem už dospěla ale bylo fajn si to přečíst a zdokonalovat se dál.

Verticillium
19.11.2023 5 z 5

Knihu jsem si koupila ve chvíli pocitu, že mě nic nebaví, nic mi nedělá radost a myslím si, že mi pomohla.
Oceňuji, že autorka vložila do knihy svůj osobní příběh a zaujaly mě i příběhy dalších žen, ve kterých se najde určitě hodně z nás. Vím, že až mi bude někdy ouvej, ke knize se vrátím a pomůže mi připomenout, co je v životě důležité.

LadyCotton
25.10.2023 5 z 5

Kniha se mi četla velmi hezky. Nedávno jsem četla i Alchymie sebelásky, ale kniha Olgy Šípkové mi přijde lepší. Nejen, že je cenově dostupnější a kratší, ale není v ní tolik (respektive žádné) "ezo keců".
Kniha je psaná citlivě, jasně, stručně a čtivě (motivačně). Doporučuji přečíst ženám v jakémkoliv věku. Pokud máte pocit, že je vše proti vám, nikdo vás nemá rád apod. Věřím, že vám kniha otevře oči.

okeey
10.08.2023 5 z 5

Každá máme sem tam období, kdy nám připadá, že je všechno v háji, nic nezvládáme, nic nestíháme, že jsme k ničemu. Je to tak? Proto je tu tato kniha. Nenajdete v ní politování a pochopení, ale metody na to, jak s takovými myšlenkami pracovat a to už stojí za to, nemyslíte?
Já jsem moc velká očekávání neměla, kniha mě lákala, ale i přesto jsem byla dost skeptická, jelikož jsem knih na téma duchovního rozvoje přečetla už spoustu, nicméně jsem ale mile překvapená a ,,příručka" zůstane v mé knihovně a bude se hodit v časech, kdy se objeví skleslost, nízké sebevědomí, zkrátka čas, kdy mi nebude do zpěvu. Protože to je přesně ono, každý si umí stěžovat, stýskat si, jak jsou k nám všichni nespravedliví a svádět vinu na druhé, ale kolik z nás s tím něco udělá? Proto tu je tento titul, pracovní kniha, která nás dovede k zamyšlení, pokládání si zajímavých a přínosných otázek až k samotnému řešení.
Kniha přišla ve správný čas, děkuji za ni manželům Studničkovým. Četla se vyloženě sama.

Nicole_picole
05.08.2023 3 z 5

Psychogická kniha, která mě osobně nezaujala. Rozhodně se k ní znovu nevrátím, ale pro někoho může být přínosem. Nicméně mám raději knihy od pana Studničky.

PavlineCZka
21.07.2023 5 z 5

Kniha je psana moc hezky a citlive, jsou tam docela vystizne vysvetlene ruzne metody a spousta prikladu a zkusenosti z praxe. Nicmene nezvladam se venovat ani Letnimu kurzu pro zeny, natoz knizce. Jednou se k ni jistojiste vratim.

Autoři knihy

Milan Studnička
česká, 1977

Kniha Kniha pro ženy je v

Právě čtených11x
Přečtených53x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst39x
Chci si koupit12x