Boj o Krkavec

Boj o Krkavec https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493053/bmid_boj-o-krkavec-Wt1-493053.jpg 4 10 3

Klub Klikařů série

1. díl >

Dobrodružný příběh party kamarádů nejen pro fanoušky foglarovek. Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný. Tajemný bílý mercedes sjíždí z Krkavce do města a muži v něm po něčem pátrají. Nebo po někom? Podezřelá aktivita kolem Krkavce svede dohromady nesourodou partičku spolužáků. Nadšený biker Lukáš, do historie zažraný Jirka a charismatická Šárka budou muset spojit své síly, protože sami by nedokázali čelit hrozbě, která se na ně a na celé město řítí. Podaří se trojici kamarádů odhalit tajemství Krkavce? Zvítězí oni, nebo podezřelý spolek spiklenců se záhadným názvem Čísla?... celý text

Přidat komentář

kokrokr
15.03.2024 3 z 5

Pro školáky dobrý. Dávám dva a půl bodu a jdu nakoupit alobal.

Aya81
13.10.2023 5 z 5

Pro mého syna je čtení utrpení, bohužel to nezměnila ani tato kniha, kde teda alespoň prohlásil, že "dobrý, ale furt je to čtení mami". Ale já jsem si knihu přečetla s ním, protože ji měl na referát a já chtěla mít možnost mu s tím trochu pomoct. A mně se kniha líbila, dobrodružná, děj měl spád, nebyla dlouhá, takové novodobé Rychlé šípy. Jen malá výhrada - s ohledem na děti bych volila méně složitých slov a někdy trochu jednodušší stavbu vět (přívlastky shodné x neshodné ap.), to může ty méně nadšené čtenáře odradit. Ale hodnotím skvěle a asi si sama přečtu i další díl :)


ragnar
08.06.2022

Boj o Krkavec je dětská dobrodružná kniha, která se odehrává v ulicích i lesích okolo Plzně. Pod letním prázdninovým sluncem se parta kamarádů dostává do křížku s tajemnou skupinou všehoschopných gangsterů, kteří se chystají využít dávné tajemství k ovládnutí celého města. Knížka je určena pro školní děti, které mají rády záhady, napětí a akci. Zároveň se snaží své mladé čtenáře nenápadně seznámit s historií a zajímavými místy ve svém okolí.

Štítky knihy

pro děti parta dětí dětská dobrodružství

Autorovy další knížky

2022  82%Boj o Krkavec
2023  80%Prokleté Velikonoce
2018  100%Přetržené pouto a další povídky
2024  %Bitva v podzemí

Kniha Boj o Krkavec je v

Přečtených12x
Knihotéce31x
Chystám se číst18x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x