Klidné vedení

Klidné vedení https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329706/mid_klidne-vedeni-nOX-329706.jpg 4 20 6

Carlo Ancelotti je jeden z nejlepších fotbalových trenérů historie, o čemž svědčí například pět trofejí Ligy mistrů. Ale jeho styl vedení svěřenců je zcela odlišný od agresivních či divadelních výstupů, které s oblibou předvádějí jeho trenérští rivalové. Díky tomu si získal důvěru takových hráčů jako je David Beckham, Zlatan Ibrahimovič či Cristiano Ronaldo. V této knize Ancelotti odhaluje průběh své trenérské kariéry – metody, své vzory, chyby, kterých se dopustil, ale i vítězství, jichž dosáhl – a otevírá nám dveře do šatny, kde poznáme charaktery, výzvy a rozhodnutí, které jej formovaly. Výsledkem je jak skvělá biografická knížka, tak ale stejně kvalitní příručka s návodem k vedení lidí.... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Quiet Leadership , 2016


více info...

Přidat komentář

majkhany
20.08.2022 4 z 5

Příjemné, přátelské. Ovšem Alex Ferguson mě se svojí červeno-bílou knihou chytl o něco více.

MildeZ
13.02.2020 4 z 5

Příjemné čtivo a zajímavé bylo to prolnutí jednotlivých ''rad a tipů'' do běžného pracovního života.


vlastimil577
08.05.2018 4 z 5

Určitě je to kvalitní trenér !! Italský fotbal ale nemusím !!

snílkařka
02.04.2018 4 z 5

Pan Carlo Ancelotti.Co k němu dodat?Snad jen zas top trenér a spravný chlap.S čistým a profesionalnim srdcem k fotbalu,hracum a lidem.Na nic si nehraje a z jeho rad a upřímnosti a klidné rozvahy si právem ziskavá respekt lidi ve svem okolí ať uz fotbalovėm nebo soukromém.

lukas.com
02.07.2017 5 z 5

Velmi zajímavě sepsaná kniha od někoho, kdo fotbalu skutečně rozumí. Není to (jako knihy jiných fotbalistů a trenérů) knížka tom, co všechno dokázal, ale spíš návod na to, aby to dokázali i ostatní. V rozhovorech s velkými jmény současného i minulého fotbalu (Ronaldo, Ibrahimovič, Beckham, Ferguson) se dozvídáme, jak úžasný člověk Carlo je - klidný, laskavý, důvěřivý, ale také důsledný. Má prostě všechny předpoklady úspěšného lídra. Za mě krásně sepsaná lupa do života jednoho z nejlepších fotbalových trenérů současnosti.

Pseudofilosof
26.06.2017 4 z 5

Zajímavě pojatý titul o jednom z mála trenérů, kteří by z mého pohledu mohli klidně z fleku převzít kormidlo po Arsénovi. Ancelottiho odlišný, vyrovnaný styl vedení je zde rozebírán s přesahem do korporátního prostředí jako takového (a hlavně ve srovnání s Mourinhem jsou to nebe a dudy). Kromě fanoušků fotbalu jde tedy o vhodný studijní materiál i pro aspirující manažery a velké šéfíky. Za mě čtivé a obohacující zároveň, takže nelze než doporučit.

Štítky knihy

trenéři sportovní kluby pro trenéry fotbal, kopaná

Autorovy knížky

2017  79%Klidné vedení

Kniha Klidné vedení je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x