Keto dobroty sladkosti a pečivo při nízkosacharidových režimech

Keto dobroty sladkosti a pečivo při nízkosacharidových režimech https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460917/bmid_keto-dobroty-sladkosti-a-pecivo-pri-CMN-460917.jpg 1 3 3

Keto dieta je jedna z nejúspěšnějších metod hubnutí. Těm, kteří při dietách postrádají hlavně sladkosti, nabízí tato kniha více jak 100 receptů.

Kuchařky
Vydáno: , IFP Publishing
Originální název:

Keto fat bombs, sweets and treats


více info...

Přidat komentář

Hája
23.06.2023 odpad!

Čekala jsem recepty nízkým obsahem cukru. Cukr sice nikde není, ale téměř všude je nacpané nějaké sladidlo a není ho málo.
Překlad knihy místy trošku pokulhává.

michimuller
04.03.2022 2 z 5

Tak pro mě nic úžasného. Dva recepty z celé knížky možná vyzkouším a to proto, že uvedené ingredience jsou dostupné. Chléb z ořechů a semen a toustový chleba z mandlové mouky. Všechno sladké pečení má sladidlo, které pro mě není dostupné. Přijde mi, že knížka není určená pro naši zemi, škoda. Začátek knížky "jak chápat a počítat" mi přijde jako zajímavé k proniknutí do dané problematiky, takže jedna hvězdička a druhá za nádherné lákavé fotky.


madem
15.12.2020 1 z 5

Kniha je krásná na pohled, nádherné obrázky. Bohužel se z ní nedá moc péct. Sladidlo konkrétní značky (jiné autorka nedoporučuje) prostě neseženu.

Autorovy knížky

Urvashi Pitre
americká, 1967
2019  20%Keto dobroty sladkosti a pečivo při nízkosacharidových režimech