Každopádně láska

Každopádně láska https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527969/bmid_kazdopadne-laska-65733623d7104.jpg 4 39 11

Najmout si na Vánoce falešného partnera – co by se tak mohlo pokazit? Blíží se Vánoce a Derek má pocit, že ztrácí kontrolu nad svým životem. Má pocit, jako by jeho kariéra ani nebyla jeho, a rodiče netouží po ničem jiném, než aby se usadil. Potřebuje prostě dočasné krytí na večírky, kterých se musí zúčastnit, a taky aby mu rodiče dali pokoj. Na scénu vstupuje Luke. Lukovi chybí dvacet tisíc dolarů na dokončení renovací Halligans, rodinného baru v newyorské finanční čtvrti. A tak se rozhodne prokázat kamarádovi laskavost a zahrát si na partnera chlapa, který má víc peněz než rozumu. Když na falešný pár zapůsobí magická atmosféra Vánoc a probudí v nich city, jejich první instinkt je vzít nohy na ramena. Jenže nezáleží na tom, jaké klacky vám život hází pod nohy nebo jak usilovně prcháte opačným směrem; když to nejmíň čekáte – ať už chcete nebo ne – láska každopádně zvítězí.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , conQueer
Originální název:

Love Happens Anyway , 2017


více info...

Přidat komentář

TomTomis
18.03.2024 5 z 5

Tohle mi sedlo do nálady. Rychlý děj. Příběh rodící se lásky. Sice občas nějaké to klišé (ale dá se mu vůbec vyhnout v téhle literatuře? :)). Jak jsem knihou procházel, chtěl jsem , aby byla delší. Jednohubka pro lepší náladu...

MAU256
16.02.2024 4 z 5

"Víš, jak moc tě miluju?" zeptal jsem se. "Jak moc?" zeptal se se vší vážností, i když v hlase měl náznak úsměvu. Věděl, co řeknu, říkával jsem to koneckonců často. "Miluju tě víc než rozinky v bílé čokoládě." Rozesmál se. "Tak to je fakt velká láska."

Krásná, romantická gay jednohubečka. Knížka se mi moc líbila a ta obálka, je prostě nádherná. Knížku můžu jen doporučit, stojí za přečtení.


kristy.books
12.02.2024

Vianočné a zimné príbehy väčšinou čítam len v (pred)vianočnom období, kedy to má pre mňa tú správnu atmosféru, no k tejto jednohubke s rozkošnou obálkou som sa, bohužiaľ, minulý rok už nedostala, preto som po nej siahla aj teraz (nechcelo sa mi čakať do ďalších Vianoc).

Každopádně láska bola taká nenáročná romantická MM jednohubka, ktorú prečítate v priebehu pár hodín.Wow efekt sa u mňa síce nekonal, ale ako oddychovka to bolo fajn.

Nebol to taký klasický vianočný príbeh, ako by sa podľa obálky dalo čakať, Vianoce boli skôr v pozadí a dotvárali celkovú atmosféru.

Priznám sa, že k Derekovi som si hľadala cestu dlhšie. Nepáčilo sa mi jeho správanie v niektorých situáciách, ako keby bol niečo viac než ostatní. Keď sme ho však lepšie spoznali a dozvedeli sa, čím všetkých si prešiel a ako sa to na ňom podpísalo, vedela som mu už lepšie porozumieť. Niekedy stačí vedieť len lepšie komunikovať a zistíme, že to, čo sa nám predtým zdalo ako obrovský problém, sa dá vyriešiť za pár minút.

Luke bol veľký sympaťák, toho som si obľúbila hneď. Bol to proste chlap s hlavou i srdcom na správnom mieste. Bolo mi ľúto, čo sa mu stalo a že už nemohol vykonávať prácu, ktorú tak miloval. Páčila sa mi aj jeho rodina, mal v nej veľkú oporu a on by tiež pre svojich blízkych urobil prvé i posledné.

Tému predstieraného vzťahu (ktorý časom prerastie do niečoho viac) mám rada, takže toto mi sadlo. Knižka je naozaj útla, takže som dopredu vedela, že tu nebude veľa miesta na nejaké veľké zvraty a drámy, no aj tak musím povedať, že som od príbehu mala trošku väčšie očakávania. Všetko sa dialo v takom rýchlejšom tempe. Osobne by mi vôbec nevadilo, keby mal príbeh o niečo viac strán.

Grohlinka
07.02.2024 3 z 5

Taková ňuňuňu knížečka na jeden večer. Vlastně to bylo moc fajn oddechové čtení.

Suzanne
03.01.2024 4 z 5

Nemohla jsem si na líný první den nového roku vybrat lepší knihu než Každopádně láska. Jedná se o roztomilou a vtipnou romantickou jednohubku, kterou jsem naráz slupla. Nechybí v ní ale ani vážnější témata a dávka emocí. Zamilovala jsem si oba hlavní hrdiny a líbilo se mi, že ani jeden není žádný macho. Derek se tak sice občas snažil tvářit, ale ve skutečnosti tím zakrýval nervozitu a nejistotu. Jeho vztah s Lukem se vyvinul dost rychle, ale tentokrát mi to nevadilo a sedlo mi to.

Škoda jen, že kniha není delší, protože takhle klouže po povrchu a já bych se ráda dočetla víc o Derekově práci v reklamní agentuře, Lukově povolání hasiče i jeho zranění a jak se s ním vyrovnával. Ale pokud chcete něco roztomilého a zábavného, co naráz zhltnete a skvěle si u toho odpočinete, tak rozhodně doporučuju.

monika0181
30.12.2023 5 z 5

Velmi příjemná jednohubka.
Pro mě nově zpracované téma najatého gay partnera. Jindy bych řekla téma tolikrát psané, že na něm nemůže být nic zajímavého.
Ale kdo chce, najde si.
Ano, příběh byl velmi krátký, nebyl do hloubky tak, jak by si některé myšlenky zasloužily. Ale rozhodně to nevadilo. Příběh rychle plynul, nebyla tam hluchá vycpávková místa.
Dokonce k mému překvapení, tam ani nebyl před cílem nějaký zásadní zvrat v ději. Vše v příběhu bylo laskavé, logicky vysvětlované, navazující.
Leckdo na knihu po pár dnech zapomene, že mu nic nepřinesla. Za mě škoda, velmi jsem vnímala příběh i jako poctu všem záchranným složkám pomáhajícím při záchraně lidí z Dvojčat v roce 2001. Za mě tato linka příběhu byla velmi silná. Asi by mohla být i víc rozvinuta, ale ta krátkost příběhu to prostě neumožnila.
Jednoduchý příběh, který u mě rozhodně nezapadne. Kniha mi udělala velkou radost.

JitulHa
28.12.2023 3 z 5

Námět byl rozhodně dobrý - zasněžený New York, k tomu Fake Date a navíc ještě dva fešní muži, co více si přát? Nicméně, kniha to byla poměrně krátká, tudíž nezbýval moc prostor pro větší seznámení s hrdiny, pro jejich vzájemné špičkování, kterému celá zápletka krásně nahrávala, ani pro celkové rozpracování příběhu do hloubky. Škoda. Ve výsledku, jde tedy o pohodové čtení na jedno odpoledne, které neurazí, ale také nezůstane dlouho v paměti.

M.anon
27.12.2023 5 z 5

Příjemná jednohubka.

4642
24.12.2023 5 z 5

To bylo tak krásné, klidné a romantické. Úplně mi to sedlo do nálady. Víc takových knih prosím:-).

LenRan
19.12.2023 4 z 5

Roztomilé, předvánoční pobavení, užila jsem si to, tím, že je to krátké trochu utrpěl děj, klidně bych si o klucích přečetla další příběh :)

Renike
13.12.2023 1 z 5

Taková krásná obálka, jako pro dětské zimní pohádky a ona gay romance :( Bohužel jsem si sáhla vedle. To fakt není pro mě. Děj nic nového, takových knih už bylo.