Kategorie: Stvůry 1

Kategorie: Stvůry 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61926/kategorie-stvury-61926.jpg 4 52 6

Kategorie: Stvůry série

1. díl >

Nadpřirozené jevy a podivné události nejsou pro Asagiho Nanamiho a jeho spolupracovníky z Výzkumu nadpřirozených jevů žádný problém. Výskyt stvůr narůstá a tak musí Asagi a jeho kolegové - Naoki, Tokiko a Mahime - pomáhat při řešení několika důležitých případů. Stvůry jsou bytosti, které dokáží ovládnout lidi a parazitovat na jejich slabostech. Ani Asagi a jeho parta však nejsou obyčejní lidé - každý z nich je vybaven speciální schopností k potírání stvůr. Buďte svědky jejich paranormálních dobrodružství! Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva.... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Zoner Press
Originální název:

Category: Freaks 1 , 2006


více info...

Přidat komentář

leleia
23.01.2022 5 z 5

Jeden komentář pro celou sérii...
Tuto mangu jsem před roky náhodou našla v dětském oddělení městské knihovny, do které jsem chodila. Mno, knihovníci by možná občas měli nakouknout do knih, které půjčují, protože toto bylo ve velmi těsné blízkosti Garfielda a dalších family friendly komiksů. Lidi, to že je to kreslené neznamená, že je to pro caparty. Oddělení pro mládež je jen po schodech nahoru!
Viděla jsem i lepší kresbu (dnešní čtenáři jsou možná příliš rozmazlení aktuálně populárními mangami), ale zažila jsem i mnohem horší. Jasně, příběh je jasná duchařina, ale kdo hledá nějaké hluboké děje plné filosofických úvah, by asi neměl číst duchařskou mangu, ale sáhnout po románu. Věděla jsem, co v této manze hledám - ukrácení dlouhého odpoledne. To jsem našla.

Negan
19.04.2021 3 z 5

Kategorie: stvůry není zrovna dobrá série, ale první díl je alespoň průměrný.
Děj je rozdělen na 4 akty, kdy pokaždé sledujeme případ jedné stvůry. Hlavní postavy jsou průměrné a totálně nezajímavé. To platí i o záporácích a samotném ději. Kresba je spíše průměrná. Obálka není zas tak špatná, ale myslím, že série má i lepší. To co pochválím je maximálně vydání, kniha totiž v knihovně působí jako kazeta, což se mi líbí.
Jinak je tato kniha průměrná.
Celkové hodnocení: 5/10


katie1698
25.01.2019 3 z 5

Série kterou si ráda přečtu, ale extra ji vyhledávat nemusím.

Seteh
09.03.2018 3 z 5

Mangu čtu pouze příležitostně, není to žánr, který bych nějak vyhledávala. Jen mi tak občas nějaká padne do ruky. Hlubší dojem ve mně tohle dílko asi nezanechá, ale bylo rozhodně čtivé. :) Nejvíc ze všech částí mě asi bavila ta poslední, která je o seznámení Asagiho a Amana a o jejich vlastně prvním společném případu, což se mi líbilo jako takový "zpětný úvod". :))

BeyondHorizon
03.09.2017 2 z 5

Duchařská záležitost. Řekla bych, že pokud příběh vůbec měl nějaký potenciál, zůstal nevyužit. Postavy byly nezáživné a já si nepamatuji ani jednu. Nezajímaly mě. Ještě k tomu se mi kresba vůbec nelíbila. Pro mě těžký podprůměr co se mang týče. Nuda.

orangerose
05.03.2013 5 z 5

strašidelná manga o nadpřirozených jevů , stvůrách , seznámení s Asagiho Nanamiho a jeho spolupracovníky z Výzkumu nadpřirozených jevů, Asagi a jeho parta nejsou lidé a speciální schopnosti k zničení stvůr . Stvůry jsou bytosti, které dokáží ovládnout lidi a parazitovat na jejich slabostech. dobře čtivá , mně se líbí moc :D

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

2009  76%Kategorie: Stvůry 1
2010  75%Kategorie: Stvůry 2
2010  74%Kategorie: Stvůry 4
2010  77%Kategorie: Stvůry 3