Kam Alláh nevidí

Kam Alláh nevidí https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37904/kam-allah-nevidi-37904.jpg 4 16 16

Přidat komentář

Netopyr07
14.01.2019 5 z 5

Zopákla jsem si Alláha a opět jsem se bavila. Karbous musí být dobrý týpek. Doufám, že se Šťoverem ještě kamarádí :-)))

pagac17
26.08.2017

zajímavý cestopis o partě odvážlivců, kteří chtěli zdolat nejvyšší vrcholy hor v Maroku, cesta a příhody jsou podány humornou formou, aktéři se pojmenávávají různými jmény, poučil jsem se opět o charakteru Maročanů, kteří byli dlouhou dobu pod vládou Francie, tak takže mnozí hovoří dobře francouzsky.


Slávka 1970
21.09.2015 4 z 5

Malý oddychový cestopis, který přinesl trochu poučení, trochu pobavení a obdiv dobrodružné krvi party cestovatelů :-)

niknikita
04.02.2014 5 z 5

Neuvěřitelně dobrodružná cesta Marokem není pro padavky, a jenom opravdoví cestovatelé umí brát s humorem to, co by mnohým způsobilo přinejmenším traumatické zážitky. Číst si tohle vyprávění bylo ovšem skvělé - takže moc děkuji!

Marco
25.12.2013 4 z 5

Svižné vyprávění z jedné docela odvážné jízdy do Maroka. Nápad zaskočit si ve staré Škodě 120 a Favorit do severní Afriky, vyběhnout si tam na nejvyšší horu Atlasu, zkouknout Saharu a při té příležitosti též podpořit místní pěstitele konopí, je sám o sobě natolik svérázný, že o exotické zážitky je dopředu postaráno. Chtít se ale seznamovat s odlišnou kulturou nezprostředkovaně, nemusí ještě znamenat úspěšně. Na pochopení odlišného světa je asi zapotřebí víc než odvaha. Nicméně byl zážitek být prostřednictvím knihy oné cesty účasten.

valentýna
31.03.2012

Expedice se uskutečnila se Škodovkou 120 a s Favoritem, o různé defekty nebyla nouze, ale vždy se našlo východisko a zážitky vynahradily přestálá " utrpení ". Vždy, když vidím na letišti zájezdy CK do letovisek a účastníky s ohromnými kufry, kteří neopustí rezort ani na krok, ale po návratu rozhlašují " byl jsem v Africe apod, " vzpomenu si na tuhle i jí podobné knihy. To je pravé poznávání jiných kultur, lidí a krajiny. V podání autora nechybí humor, ale ani informace o dané lokalitě, najdeme tu i cenné informace od balení až po nouzová řešení a umění poradit si za každé situace.

dangerita
02.01.2012 5 z 5

Podle mého názoru skvělý cestopis o putování party z ČR přes Španělsko až do Afriky a zpět. Cestopis je velmi čtivý, nechybí mu trefný humor a kdo alespoň trochu trpí cestovatelskou duší, jistě jej ocení. V nejedné pasáži totiž rozpozná sám sebe, nebo své přátele.