Kačeří příběhy - Velká kniha zábavy

Kačeří příběhy - Velká kniha zábavy https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490810/bmid_kaceri-pribehy-velka-kniha-zabavy-Blf-490810.jpg 3 2 1

Kamarádi z Kačerova pro vás připravili akční Velkou knihu zábavy. Na jejích stránkách najdete zábavné komiksy plné dobrodružství, zábavné úkoly, hádanky, křížovky a doplňovačky. Nudit se určitě nebudete!

Přidat komentář

Ivan Kučera
21.07.2022 3 z 5

Kebyže mám o 3O rokov menej, dám nekompromisných 5* a samozrejme všetok hlavolamský obsah by som mal do večera vyriešený, vystrihnutý, vymaľovaný a nalepený na stene. Túto knihu som si kupoval práve preto, aby ma vrátila nazad do 90. rokov, kedy mi ako malému rodičia kupovali disneyovské komiksy á la Mickey Mouse, Káčer Donald, či Duck Tales. Obsahuje totiž nielen samotné komiksy s mojimi obľúbenými postavičkami, ale tiež desiatky strán krížoviek, rébusov, hádaniek a hier. Z hlavolamov som nanešťastie už vyrástol, ale aspoň to má za následok, že kým vtedy som všetky komiksy s krížovkami znehodnotil tým, že som ich vyplnil a navždy nenávratne poškodil, tentokrát som ich nechal nedochnuté a teda zachované pre budúce generácie. Nuž... asi neexistuje smutnejší dôkaz toho, ako som zostarol. Samotné komiksy (rovnako, ako sympatický formát a vcelku štedrý počet strán) sú síce fajn. Navyše nejeden raz dobrodružného charakteru, čo je fajn na druhú. Ale je to skôr také „spotrebiteľské“ čosi, pri čom má rýchlo ubehnúť čas, ale čo vám nič nedá, nič to vo vás nezanechá (napr. na rozdiel od legendárnych diel Dona Rosu). Jedným okom dnu a druhým von resp. nič proti ničomu. Pochádzajú z rokov 1988 – 1997. Naspäť do hlbokej minulosti ma to určite vrátilo, takže misia splnená. Ale 4* si to napriek snahe nezaslúži.

Štítky knihy

hry křížovky kvízy

Autoři knihy

Walt Disney
americká, 1901 - 1966

Kniha Kačeří příběhy - Velká kniha zábavy je v

Přečtených2x
Knihotéce2x