K čemu jsem došla - Výlety do mého života

K čemu jsem došla - Výlety do mého života https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348804/bmid_k-cemu-jsem-dosla-vylety-do-meho-zi-OcV-348804.jpg 4 14 14

Přečtěte si poutavé vyprávění o tom, k čemu došla Jolana Voldánová při svých toulkách po Česku.

Přidat komentář

Vilma232
06.03.2024 2 z 5

Nějak nevím, proč tato kniha vznikla. Příjemná vyprávění spíš pro časopis. Ale moc se mi líbily typy na výlety.

mufimuf
15.12.2021 1 z 5

Tato kniha mi připadala, že je napsaná proto, aby vznikla kniha. Moc mě nezaujala.


hippiesak
06.02.2020 3 z 5

Pro mě zajímavě zvláštní kniha :) Dostal jsem ji jako audio knihu, kde je sympatické, že většinu načetla rovnou JV a informace k výletům čte nějaký mužský hlas. Mě osobně bavila kniha jen asi z poloviny. Tedy část ze života JV od dospělosti do dneška a výlety primárně jen po Moravě, ale je to dáno tím, že jsem Moravák a mohl jsem si v audio verzi lépe představit, o čem je řeč. Chyběli mi, oproti tištěné verzi, fotky z míst, mapky atd. Toto je zkrátka kniha, která asi není určena pro audio verzi, ale spíše pro tu tištěnou... ale přesto jsem si knihu, jak jsem psal, z poloviny užil i já :)

Evina.Cetba
30.12.2019 5 z 5

Jolana V. milým způsobem vzpomíná na svůj život, od dětství po současnost. Historky z jejího života jsou spojené vždy s nějakým příběhem kolem výletu, který absolvovala. Obzvláště oceňuji, že nejezdila autem, ale dopravními prostředky, převážně vlakem, takže pro ty, co auto nemají nebo chtějí jezdit stejným způsobem (nezávisle, nemuset se vracet na stejné místo k parkovišti) je tam několik dobrých tipů. Kniha obsahuje popisy tras dvaceti výletů s vypočtenými km, zdůrazňuje jejich dostupnost veřejnými dopravními prostředky, vše včetně mapky a alespoň jedné fotografie popisovaného místa. Nenáročné a přehledné čtení s tipy pro turisty i perličkami z osobního života této známé osobnosti mě navnadilo na další výlety a připomenulo moderátorku, která nás 20 let seznamovala se zpravodajskými novinkami.

Klárča11
19.04.2019 3 z 5

Pěkně popsány výlety včetně zajímavostí, doplněny popisem jejího života.

Vesmich
24.03.2019 5 z 5

Autorka umí chodit i vyprávět. Bylo to pro mě příjemné setkání od první chvíle. Návraty do dětství byly trefné, nijak třeskutě a prvoplánově humorné, přesto při vzpomínce na limonádu Broňa a výlety s chlebem a čajovou termoskou, jsem se neubránila úsměvu, stejně jako při líčení nápravných opatření, kterým bývaly ve školce vystaveny děti, které POO NESPALY. Musela jsem se jít podívat, v jakém roce se vlastně JV narodila, abych zjistila, že ve stejném, jako já. Tím se leccos vysvětlilo. Výlety jsou nějak spjaté s jejím životem a velmi přirozeně se s vyprávěním prolínají.

KnihovniceVěra
21.01.2019 4 z 5

Pohodové vyprávění o životě Jolany se mi četlo velmi příjemně. Zaujaly mě vzpomínky na Stardance a pobavilo mě, že si její dcera stěžovala, že musela na natáčení retro seriálu nosit vytahané tepláky. Nádherné fotky z výletů jsou lákavé, věřím, že projdu aspoň některé z navržených tras.

ladaol
02.12.2018 5 z 5

Hezky popsané tipy na výlety, včetně zajímavostí, které potkáme, protkané historkami že života.

Autorovy další knížky

Jolana Voldánová
česká, 1969
2022  86%Generál Pavel v rozhovorech s Jolanou Voldánovou
2017  73%K čemu jsem došla - Výlety do mého života
2018  71%Kafe s Jolanou