Jim Morrison

Jim Morrison https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19448/mid_jim-morrison-ktz-19448.jpg 5 26 3

Rokenrolový šaman, kulturní ikona, rebel se sebezničujícími sklony, obdivovaný básník, frontman kapely Doors. To vše byl Jim Morrison. Jeho příběh, který vám přinášíme v této luxusní a unikátní knize, je doplněn rozhovory s jeho rodinou, členy kapely Doors a dalšími osobami, kteří se pohybovali v Morrisonově blízkosti. Knihy vám nechá nahlédnout do zpěvákova života od raného dětství přes divokou a slavnou hudební kariéru, nestálý vztah s družkou Pamelou Coursonovou až po tragickou a záhadnou smrt. Tato exkluzivní publikace obsahuje unikátní fotografie a téměř čtyřicet dokumentů mapujících Morrisonův život. V kapsách knihy objevíte vsunuté rukopisy básní a písňových textů, osobní poznámky, dopisy, skicy a mnoho dalšího.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry Hudba a zpěv
Vydáno: , B4U Publishing
Originální název:

The Jim Morrison Scrapbook , 2007


více info...

Přidat komentář

kitja
03.06.2017 4 z 5

Kniha je krásně zpracovaná a všechny ty kopie archivních dokumentů jsou úchvatné. Co se ale textu týká, je to hodně stručně pojatý pohled na Jima, který nepřináší nic nad rámec jiných, obsáhlejších knih (třeba nikdo to tu nepřežije). I tak je to věc, kterou každý doorsista musí mít.

Tereza.K91
08.02.2017 5 z 5

Miluji Morrisona a proto jsem musela mit tuhle knihu. Je výborná a ráda si ji pročítám.


DaniCalifornia
30.08.2012 5 z 5

Úžasná kniha, ktorá nemôže chýbať v knižnici žiadneho fanúšika Jima Morrisona. Fotky a materiály, ktoré nikde inde nenájdete.