Jenom ne Rich

Jenom ne Rich https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512208/bmid_jenom-ne-rich-UAa-512208.jpg 3 232 66

Jenom ne... série

1. díl >

Před sedmi lety jsme si kamarádkami slíbily, že bez ohledu na to, co se stane, nikdy nebudeme chodit s bratry Kingovými. I kdyby se z nich stali megaslavní, nádherní, srdcervoucí miliardáři. I kdyby se připlazili na kolenou a prosili o odpuštění. Ale hádejte, kdo nám právě přiletěl soukromým letadlem zpátky do našich životů? A hádejte, kdo se objevil hned první den v mé nové práci? Richard. King. Naštěstí Richardovi trvá jen dvě sekundy, než ukáže, že se vůbec nezměnil. Namyšlený. Suverénní. Hrubý. Bohužel je také tak nádherný, až to hraničí s pohoršením – s čelistí, ze které by i sochy spadly z podstavců, a s úsměvem, který mi zkratoval mozek. Roky si bere, co chce. Pochybuju, že by toužil po něčem jiném – kromě mě. V žádném případě mu nedovolím, aby se mi zase zapletl do života. Moje kamarádky by mi to nikdy neodpustily. Já bych si to nikdy neodpustila. Ale už jsem se zmínila o jeho čelisti?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Anyone But Rich , 2019


více info...

Přidat komentář

moma08
12.04.2024 3 z 5

Nějak jsem se přes to nemohla prokousat a ke konci jsem docela přeskakovala, protože jsem to chtěla mít rychle za sebou.
Začátek docela ušel, ale potom mi to přišlo takové nějaké slabé.
Ani nevím, jestli mám vůbec chuť číst další díly.

hlupec
10.04.2024 3 z 5

Nasmála jsem se, ale chemie vůbec nefungovala a vcelku mě to až tak nebavilo.


LenkaStr
01.04.2024 3 z 5

Od Banánu jsem čekala pecku, která se ale nekonala, takže jsem byla rozčarovaná. Tady jsem radši nečekala nic, výsledkem čehož bylo nakonec docela příjemné překvapení. Tím nechci říct zázrak, to v žádném případě, ale četlo se to dobře, a i když mě místy iritovalo, jak moc postavy filosofují, místo aby se děj někam posouval, bylo to celkem vtipné a rozhodně jsem se nenudila. Souhlasím, že holky byly na svůj věk spíš jak nevyzrálé puberťačky, zejména v tom, jak zběsile lpěly na tom starém dětinském slibu.

alzbeta2843
26.03.2024 2 z 5

Hoci som k tejto knihe pristupovala ako ku knihu už predom odsúdenej na priemer, i tak som sa sklamala. Kniha má opäť rovnaký vajb ako jej predchádzajúce knihy. Je tam súrodenecká dvojka či trojka chlapov. Jeden je drsný a iný je vtipný. Tento vzorec mi neprekáža, ale mňa kniha jednoducho nudila a veľká škoda príbehu a zálpetky, ktorá mala veľký potencial.

Vaiolet
21.03.2024 2 z 5

Tohle bylo tak špatné. Nečekala jsem od knížky moc už jen kvůli komentářům tady na databázy, ale tohle jsem nečekala. Bylo to čiré utrpení a v jednu chvíli už jsem chtěla knížku odložit a dát jí do kategorie toho nejhoršího co jsem četla. Ale asi si svým způsopbem ráda ubližuju nebo co a knížku jsem dočetla. Mezi Richem a Kirou to nefungovalo a příběh byl nudný a dlouhý jak týden před výplatou.
Jediné co chci ocenit jsou vedlejší postavy. Nebýt Cada a Nicka není ani co hodnotit. Takže jedna * je za Cada a druhá za Nicka :-) A jen proto, že další díl má být právě o Cadovi, tak budu v sérii pokračovat.

whiolet
19.03.2024 3 z 5

Já nevím,asi jsem nebyla správně naladěná,ale tahle kniha mě moc nebavila.
I když se některé postavy opravdu snažily čtenáře rozesmát, u mě se to minulo účinkem, bohužel.
Sexuální scény byly celkem o ničem a ten konec mi přišel strašně hloupý.
Ještě se pozastavím nad obálkou, která je sice opravdu hezká,ale tak děsně nepraktická,že jsem musela číst skoro v rukavičkách.

Janulkaxxx
06.03.2024 1 z 5

Tak nevím jestli jsem ve špatném rozpoložení nebo je kniha strašně nudná. Knihu mám rozečtenou už týden a to jsem teprve za polovinou a ne a ne ji dočíst, což se mi běžně nestává mít knihu tak dlouho rozečtenou. Párkrát už jsem si říkala, že ji odložím a sáhnu po jiné. Myslím, že tohle se moc nepovedlo. Tady to bohužel nezachrání ani postavy. Kamarádky a hlavní hrdinka jsou strašné blbky a Rich bohužel taky nic moc.

Terkaodkafe
29.02.2024

Špatně se hodnotí kniha, kterou jsem nemohla dočíst, protože mě děsně vytáčel překlad. Tak jen takové malé doporučení - pokud máte rádi svůj mateřský jazyk a vadí vám, pokud čtete nepříliš podařené překlady, knihu si nepořizujte. Budete trpět.

Misshell1
28.02.2024 3 z 5

Taková klasická rychlovka od Penelope. Obě postavy byly fajn, ale nejvíc mě v knize zaujal Cade a jeho vtipné prupovídky.

Mamka_cte
21.02.2024 2 z 5

Tak tohle bylo to nejhorší, co jsem od autorky četla! Série Objekty touhy a Můj tak trochu komický románek mám celé přečtené a všechny díly jsou úžasné. Baví mě ten humor a jednoduchost dějové linky. Moje oblíbené odpočinkové knihy.

Do téhle knihy jsem se nějak nedokázala začíst a skoro vůbec mě nebavila. Jediné, na co jsem se těšila bylo to, kdy se na scéně opět objeví Cade. Takže jen kvůli tomu jsem objednala i druhý díl, který se jmenuje Jenom ne Cade.

Z postav se mi líbily jen bratři Kingovi. Ti když byli spolu, tak se něco neustále dělo a bylo to vtipné. Kira a kamarádky byly spíše nevyspělé puberťačky a ty jejich názory? Achjo.

Celá dějová linka mi přišla nedospělá. Kdyby se příběh neposunul o 7 let ze školního prostředí do dospělého života, tak to ještě asi pochopím, ale takhle teda ne.

Jak už jsem psala, tak na Jenom ne Cade se těším moc a na Jenom ne Nick se těším také, protože Nick dostal v tomto díle nejméně prostoru a je takový “tajemný. Snad nebudu zklamaná.

Andrejka91
25.01.2024 4 z 5

Mě se to moc líbilo, bylo to vtipné jako všechny knihy od autorky. Vsechny postavy jsem si oblíbila nejvíc asi Cada a už se těším na další díl o něm.

Martinak478
25.01.2024 2 z 5

Souhlasím o s ostatníma....nenadchne a neurazí. Je fakt, že jsem se dost nasmála kdykoliv se v knize objevil Cade Normálně bych neuvažovala že si přečtu další díl, ale jenom proto že má být o něm tak nebudu váhat. Tuším že se budu smát od začátku až do konce.

LenkaNovotna32
11.01.2024 2 z 5

Presne ako pisu v renziach ostatní , kniha vas neurazí ale ani nenadchne. Nie je to zle, skor take nudne citanie bez fantázie, ale knihu som docitala, a neľutujem, chvíľami mi to pripomínalo 50 odtieňov ale bez tej erotiky samozrejme.

Lucie.285
09.01.2024 4 z 5

Kniha splnila přesně, co jsem od autorky čekala. Velkou dávku humoru, romantiky a špetku erotiky. První polovina knihy mi moc bavila, druhá byla taková rychlejší, ale tak prostě Penelope píše - rychlé oddechovky. Kira je středoškolská učitelka a Rich je zbohatlý podnikatel, který se vrací spolu se svojí rodinou do rodného městečka. Co jsem koukala, tak další dva díly jsou mnohem lépe hodnoceny, takže se těším na bratry.

michaela5515
18.12.2023 2 z 5

Zas tak moc mě kniha nebavila. Kira nebyla typickou knižní hrdinkou, ale spíš zaostalou maloměstskou naivkou. Rich to bohužel nevylepšuje a Kiřiny kamarádky už vůbec ne. Nejlepší postavy jsou Richovy bratři. Do dalšího dílu se asi nepustím.

andrea-juli
15.12.2023 5 z 5

Tahle kniha mě neskutečně bavila! Poslední díly v sérii Objekty touhy (Jeho banán) mi nepřišly tolik vtipné, ale tady byl slovník Penelope v plné kráse. Nejlepší scény pro mě byly s bratry. Nemůžu se dočkat na knihu Cadea a brýlovského Nicka. Stačilo pár stránek a milovala jsem všechny.
Jediné co mi malinko vadilo bylo za mě přeskakování v ději nebo jakože se “rozešli i když spolu vlastně nechodili.
Za mě jednoduchá, příjemná, oddechová kniha, kterou jsem po dlouhé době přečetla za dva dny a nemohla se odtrhnout.

Tess_BooksNerd
09.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Celkem dobrá zápletka. Děj se posouvá plynule, i když místy byli nudné části. Celkově bych knihu ohodnotila jako fajn oddechová část večera.

Kniha plná humoru, sexu, lásky i napětí. Tři nejlepší kamarádky si před lety slíbily, že se budou držet dat od bratru Kingových. Z těch se během 7 let stali miliardáři. Nakonec se vrátili do svého rodného města, kde začali stavět centrálu pro svou firmu. Rich vyhledal Míru, aby se jí omluvil za to. Co provedl před lety na škole. Tady jsem neustále musel myslet na to, co že to vlastně provedl. S pokračujícím příběhem Kira několikrát slib poruší a kamarádky ji dají ultimátum. Buď ony, nebo Rich. Vybrala si Riche. Ne proto, že by ho snad v té době milovala. Spíš pro to, že se její kamarádky chovali jako bezcitné mrchy, které hledí jen na sebe. Čím víc tráví více času s Richem, tím víc se do něj zamilovává. Rodiče Kingovy se snaží sabotovat stavbu za pomoci otce Kiry, a zároveň se snaží udržet Riche a Stellu spolu. Richard požádá Kiru o ruku. Ta souhlasí. Jejich svatba je ale jeden veliký blázinec, kdy si všichni myslí, že si bude brát Stellu. Jen nejlepší přítelkyně, které mezitím Kiře odpustili, a Nick s Cadem. Rodiče bratru se pokusí Kiru a její nejky svým způsobem unést. Podaří se Kiře dostat na svou svatbu včas? Přijde Rich se svými bratry o značnou část svého jmění díky svým rodičům?

p. Rochesterová
08.12.2023 1 z 5

Tak tohle mi přišlo že snad autorka nemohla myslet vážně...kdyby to byla parodie nebo děj zůstal u středoškoláků a neposunul se o 7 let dál tak budiž...série Jeho banán atd se mi celkem líbila, ale v této určitě pokračovat nebudu

Jita160
28.11.2023 3 z 5

Jeden dětský slib s kamarádkami ,který vyústil až do dospělosti.
Šlo o nenávist ke třem bratrům Kingovým. Po mnoha letech se znovu setkávají a zdá se, že ne každý slib se dá splnit a hlavně když se do toho zapojí city.
Zdálo by se ,že je vlastně vyhráno, když si Kaira a Rich odpustí přijdou na řadu mnohem větší problémy s, kterými ani jeden nepočítal. Jenže od čeho máme kamarádky a bratry aby jim zachránili zadky???

WaN635
27.11.2023 3 z 5

Nic moc. Bylo to předvídatelné a za mě i nudné.
Na konci jsem se dozvěděla, že budou dvě pokračování, takže už beze mě :) O čem asi Jen ne Cade a Jen ne Nick bude, když hlavní hrdince zůstaly 2 kamarádky :) .