Jednosměrná jízdenka

Jednosměrná jízdenka https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/325404/mid_jednosmerna-jizdenka-oOC-325404.jpg 3 24 11

Autobiografický inspirativní román o cestě nejen za znovu nalezením ztraceného já se odehrává v prostředí úchvatného Říma a na jednom malém ostrově na jihu Itálie.V období, kdy ostrov vrní zimní autentickou náladou, tajemnou atmosférou, v tichu, v poklidném tempu obyčejných rituálů, kdy máte možnost přiblížit se k jeho duši, k duši těch, kteří se narodili do jeho náruče, i k té své.Kniha plná obzorů bez limitu a hlasu moře vás zavede do kouzelných míst, očaruje náhodnými setkáními, zapojí do rozhovorů o pravém smyslu života, o opravdovém štěstí, o lásce.Osloví každého, kdo se chce ve svém životě dostat pod povrch, za to, co je běžné, mimo zaběhlé stereotypy.Kdo se odváží za hranice vlastních obav a omezení a touží se napojit na svou pravou cestu.Stát se sám sebou a jít přímo za tím, o čem si sní.Bez kompromisů, s rozzářenýma očima a s radostí malého dítěte, kterému, protože už zase začalo věřit, padají do klína splněná přání jako hvězdy na noční obloze.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
17.03.2023 4 z 5

Takové lehké odpočinkové čtení, vzpomínka na moji dovolenou na Ischii, kdy jsem podle autorčina vyprávění poznávala mnohé zastávky na malebném citrónovém ostrůvku. A na to, že já na ostrově trávila slunečné horké léto, autorka naopak popisuje život v deštivém a bouřlivém počasí. Oboje má své kouzlo a jedno je pravda, že tito lidé tam žijící, jsou úžasní kamarádi pro všechny. Tam si opravdu člověk nemůže připadat sám, i když je sám.

Lucie311
22.10.2022 4 z 5

Lehoulinká, jednoduchá oddychovka.


teeyinka
26.12.2020

Bohužel jsem se dvakrát snažila knihu přečíst, ale ani po třech letech jsem to nezvládla. Pravděpodobně nejsem cílová skupina, takže knihu posílám dál a třeba někomu poslouží!

silvie.s
15.09.2019 1 z 5

Po přečtení knihy, Můžes vše co chceš, jsem čekala trošku něco víc, než jen povídání o každodenním životě. Chybělo mi zde něco motivačního a inspirativního, tak jak v předešlé knize. Musím vyjádřit obrovské zklamání, jelikož jsem knihu bohužel ani nedočetla.

Aghatte
10.06.2019 odpad!

Dilema zda si dát oběd nebo večeři a číst, jak opět popíjí capučíno nebo laté, a jak zavoněla káva.... Nevím, kdo to vydal a proč, ale paní by měla jít do práce a ne vysedávat v kavárničkách a psát o tom

Mitchiia
22.10.2018

Kniha mne velmi zklamala popravdě.
Těšila jsem se na ni, na její obsah a příběh. Bohužel jsem však v celé knize čekala na něco, co nepřišlo. I přesto, že mě absolutně nebavila, jsem ji musela dočíst až do konce, protože jsem si říkala že tam prostě musí být něco, proč jsem se do ní začetla.
Celá kniha je prostě jen o tom, jak chodí na kafíčka, s někým si povídá, popisuje okolí a nic.
Kniha asi nebyla pro mě.

micha-ella
20.10.2018 2 z 5

Tohle nebyla knížka pro mne. Naivní rady od slečny, která má ze všeho nejvíc ráda moře a kavárny, a jde jen tou ,,pravou cestou za hlasem svého srdce". Ha,ha...

Mr.Pajek
19.12.2017 3 z 5

Myslím, že člověk musí být tak nějak naladěn na tuhle četbu a já zrovna byla..Kniha je v podstatě o ničem a zároveň o všem..

veronika0382
24.08.2017 4 z 5

Trošku bych děj přirovnala k románu Jíst, meditovat, milovat. Tuhle knihu si prostě zamiluje každý, kdo má rád moře, jižní země, Itálii, Řím či Ischii. Každý kdo chce něco udělat se svým životem (i když jednu docela podstatnou věc autorka opomněla a to – kde na to vše vzít peníze?). Já po něčem takovém vždy toužila. Ale asi bych musela vyhrát ve Sportce :-) Ale vím bezpečně, že si přečtu i další Katyiny knihy :-) V co nejbližší době se chystám na Roma mi Amor :-)

zdenislava
08.06.2017 3 z 5

Nevím asi dobra myšlenka, ale vše bylo tak rozvlekle, ze jsem ji nedotčenou odložila,nějak me nebavilo číst co si který den oblékne a koupi v krámu za potraviny

monča10
07.05.2017 3 z 5

Docela zajímavý námět,ale vadilo mi velké množství pravopisných chyb.