Jaká barva mi sluší?

Jaká barva mi sluší? https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94140/jaka-barva-mi-slusi-94140.jpg 4 16 5

Nejste nadšená ze svého vzhledu? Nemůžete po libosti utrácet za oblečení? Už celé roky používáte jednu rtěnku? Vždycky skončíte u černé barvy? Pro jistotu... Tato kniha vám ukáže, jak opustit starý styl a provést jednoduché změny, díky nimž se budete cítit jako úplně nová žena. Stačí vybrat správné barvy a střihy, které vám budou slušet, naučit se jednotlivé kusy správně kombinovat - a budete se divit, jak vám naroste sebevědomí a kolik komplimentů vyslechnete! Poznáte, jak správně nanést oční stíny, jaký si vybrat účes, jaké doplňky se hodí k určitému stylu a jaké líčení jde k vašemu obličeji. Být sebejistá a vypadat skvěle je tak jednoduché!... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Color me confident , 2008


více info...

Přidat komentář

book74worm
26.06.2018 3 z 5

Dobré základy, pokud někdo tápe, tipy na kombinace, uspořádání šatníku a celkové vyladění stylu. Vzhledem k šíři záběru spíše povšechné informace.

Garfielda
21.08.2016 2 z 5

Když jsem začala zjišťovat svůj barevný typ, byla tato kniha první, po čem jsem sáhla. Bohužel mě zklamala, nebyla jsem schopná se úplně uspokojivě zařadit. Protože v té knize některé barevné typologie prostě chybí, což jsem zjistila až se studiem na netu. Knihu nemohu doporučit začátečníkům v barevné typologii, protože vás, stejně jako mě, jenom zmate. Pokročilejší znalec barevné typologie má bohatší zdroje. Mimochodem, v knize ignorovaný systém Jaro/Léto/Podzim/Zima se svými třemi podsystémy je založen na Munsellově barevném systému (to už je věda), ale tady část toho systému chybí. Část knihy o výběru oblečení nemohu posoudit, jenom jsem ji prolítla.


angloumene
29.01.2016 3 z 5

Kniha Jaká barva mi sluší je přeci jen vydaná pro starší ročníky. Nebo mi možná úplně neseděl prezentovaný styl, kdy autorka v podstatě jako základní klasiku doporučuje kalhoty, halenku a sako do práce a kalhoty halenku/tričko s přehozeným svetrem na volný čas.
I když tohle dílko nenabízí konkrétní nápady na vylepšení šatníku, přeci jen poskytuje zajímavé typy, které jsou sice asi celkem jasné, ale občas si ne vše člověk uvědomí. Ženy, které mají trochu komplikovanější postavu všechny rady určitě ocení.

Varvara
10.06.2013 4 z 5

Jedna z mála česky psaných knih (nejen) o barevné typologii. Popisuje rozšířený systém barevných typů, ne jen klasické 4, ale 12. Potíž je ale v sebeurčení typu - to ale není problém knihy, to se prostě pouze podle knihy těžko dělá, člověk se vidí zkresleně.

Lady_Ef
23.08.2012 4 z 5

Hezky zpracované (nejen) základní fakty o tom, jak používat barvy v líčení a oblékání. Jak vám mohou pomoci a uškodit, jak nahradit černou ve svém šatníku nebo jak zvolit ten správný styl oblékání.

Autoři knihy

Pat Henshaw
britská

Kniha Jaká barva mi sluší? je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x