Jak nezemřít na pandemii

Jak nezemřít na pandemii https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473636/bmid_jak-nezemrit-na-pandemii-CGx-473636.jpg 4 12 4

Tato příručka vám ukáže, jak se ubránit jakékoli infekci nyní i v budoucnosti. Mor, cholera, španělská chřipka ani žádná jiná nemoc nikdy lidstvo nevyhubila. V celé historii byli vždy lidé, kteří tyto epidemie přežili. Jak je to možné? Co měli oni navíc, že nepodlehli? Můžeme to mít i my dnes? Odpověď je ANO. V této příručce najdete JAK.... celý text

Přidat komentář

Allla9
21.09.2023 5 z 5

Je zde shrnuto vše o tom, jak se máme starat o své tělo. Co jíst, jak doplňovat vitamíny a minerály, čeho kolik potřebujeme, čeho se vyvarovat. Prostě čiň tělu dobře a ono se ti odmění. Hodně zajímavé a poučné.

Jack Bauer
17.02.2023 5 z 5

Velice kratičká příručka v níž je stručně zopakováno co autor uvadí ve svých knihách. Jedním slovem IMUNITA.


LivN
23.08.2021 5 z 5

Jestliže strach a stres tlumí činnost našeho imunitního systému, tak zase radost a smích ho posiluje. Takže se smějme a radujme že života a nenechme si ho pokazit negativními zprávy o strašné nemoci covid a očkování. Moje druhá kniha od Tomáše Kašpara a opět MASTERPIECE! V záloze už mám další dvě a těším se na novou co brzy výjde.

666Jitka
25.06.2021 4 z 5

Autor v této "příručce" obyčejnému člověku - laikovi srozumitelně vysvětluje, jak posílit imunitu, jak předejít jakékoliv pandemii nebo onemocnění, a vysvětluje, co dělat v případě onemocnění. Snaží se jednoduše vysvětlit to, co sice teoreticky téměř všichni víme, ale dnešní společnost tato fakta podceňuje a vůbec podle těchto doporučení nežije, naopak se nadále propadá do života, jehož hlavními průvodci jsou stres, stravování se po fastfoodech, nadměrná konzumace cukrů, lenost apod.