Jak milovat bližního svého

Jak milovat bližního svého https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158991/jak-milovat-blizniho-sveho-158991.jpg 2 5 5

Žádná metoda, ani přípravek vyrobený z nejlepších produktů nemá dostatek energie, když není doprovázen člověkem, který má dar od Boha, prostřednictvím kterého je potom vložen do metody, bylinky, nebo přípravku (Zdroj: http://vendyss.webnode.cz/o-nas/)

Přidat komentář

ela1972
12.04.2022 4 z 5

Po knize jsem sáhla v těžkém období a mám pocit, že mi a snad i mému blízkému pomohla.

Niraj
04.11.2019 3 z 5

Především nutno říci, že se jedná o útlou knížku dvou pánů léčitelů (otce a syna), v které popisují jak svou životní cestu a filozofii, tak i své úspěchy v léčitelství. Od tohoto tématu se pak bude odvíjet okruh čtenářů.

Takovýto druh knihy se však těžko hodnotí. Kdo je čistě materiálně a racionálně zaměřen, ten si tuto knihu nevybere, nebo ji nedočte, případně ji ohodnotí nízko. Budou to pro něho naprosté bludy. Některé příběhy v ní jsou opravdu dosti neuvěřitelné.

I já sám mám spíše racionální přístup ke světu, a tak jsem dosti opatrný v těchto věcech. Ne vždy tomu tak ale bylo, i já měl své "silně duchovní období", a stále mi tam uvnitř "něco" z toho zůstává. Věřím, že jsou/mohou být věci "mezi zemí a nebem" - moderní vědou zatím nevysvětlitelné. Je však hodně plev mezi ryzím zrnem.

Tuto knihu mi doporučil člověk z rodiny, který autory/léčitele dobře zná, pravidelně je navštěvuje a na jejich léčitelské schopnosti by přísahal. Doporučil mi jak knihu, tak léčitele. To, že je to člověk z rodiny a pozitivní výsledky vidím, mi dává jistou záruku, že to není šlápnutí úplně vedle.

Rozhodl jsem se tedy vyzkoušet obojí :-) Knihu jsem právě dočetl. A časem uvidím, jak se skloubí teorie s praxí :-)


Autoři knihy