Já mám v krabici cukr a krupici

Já mám v krabici cukr a krupici https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74677/ja-mam-v-krabici-cukr-a-krupici-74677.jpg 5 9 9

Soubor říkanek pro děti od 5 let je určen především k procvičování výslovnosti hlásek R a Ř. Autorky-logopedky při psaní a následném řazení říkanek dodržují pravidlo jedné cvičené souhláskové skupiny v každé říkance a zastoupení všech, tedy i méně častých skupin. Dítě se tak může učit říkanku jen s tou souhláskovou skupinou (slabikou), kterou už zvládá ve slovech, nebo si naopak vybere pouze to spojení, jež právě nacvičuje pod vedením logopeda. Pro předškolní děti jsou básničky zábavou; učí se je rády. Proto mohou říkanky doprovázené veselými obrázky E. Rémišové zaujmout také děti, které nemají s výslovností žádné potíže.... celý text

Přidat komentář

Aknel26
10.11.2022 5 z 5

Naprosto geniální kniha! Básničky jsou vtipné, jednoduché na zapamatování a ani po dvacátém přečtení nám nelezly na nervy, jak to často u říkanek bývá. Asi nikdy nezapomeneme, že "Ondřej Suk, líný kluk, všechny dřepy jsou mu fuk"! Rovněž ilustrace jsou parádní. Doporučuji všem, kdo s výslovností bojují, nám se osvědčila.

Lucissia
22.07.2017 5 z 5

Koupeno na "rozkaz" logopedky a přes počáteční nechuť se mně i synovi kniha moc líbí, pomohla nám s písmenkem R, má vtip a pěkné ilustrace. Budeme z ní ještě dlouho čerpat. :-)


jites
14.01.2014 5 z 5

Vtipné básničky pro děti co potřebují procvičit R a Ř. Básničky jsou seřazeny podle náročnosti. Syn, který básničky moc nemusí se u těchto opravdu bavil.

MartinaF
21.06.2013 5 z 5

Krásné, jednoduché rýmované básničky na procvičení písmenek r a ř. Kniha je doplněná barevnými ilustracemi. Upřímně řečeno - nemůžu se od knížky odtrhnout, tak je opravdu skvělá a doporučuji všem dětem (a nejen jim).