Já, čarodějka

Já, čarodějka https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18736/mid_ja-carodejka-hfF-18736.jpg 4 25 4

Autorkou knihy je Sandra - dcera předválečného herce Raoula Schránila a bývalá členka pražského divadla Semafor. V Německu, kam v roce 1968 emigrovala se věnuje bílé magii: kartám, astrologii, numerologii, runám, horoskopům a zázračným rituálům. V této knize líčí svůj nevšední život, popisuje pobyt v Africe, kde poznala kult a učení voodoo, mocnou sílu spjatou s přírodou a energií. Uvádí zde mnoho příkladů ze své léčitelské praxe. Magické schopnosti využívá především k tomu, aby pomáhala lidem.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Ich, die Hexe


více info...

Přidat komentář

Atanone
02.09.2018 5 z 5

Ačkoli autor úvodní předmluvy svým vylíčením úžasných schopností paní S.udělal,co mohl,aby od knihy odradil všechny pragmatiky tím,jak hned zkraje zmiňuje,že byla schopná rozbíjet věci svou energií,vytrvala jsem a dobře jsem udělala. Očekávaná glorifikace se nekonala.
Paní S. musela být opravdu vyjímečná žena a já jsem si dobře početla. Problematika mě přitahuje z mnoha důvodů,navíc žiju v kraji čarodějnických procesů a pro jistotu s sebou v kabelce nosím zapalovač,protože nikdy nevíte,kdy potkáte svého Velkého Inkvizitora.
Velmi oceňuji,že paní Sandra se nebojí otevřeně a dosti razantně varovat před některými praktikami,které jsou v dnešní době populární,bez toho,že by někdo upozornil na to,že můžou být destruktivní. Otevřené,zvídavé a hlavně neinformované duše lze snadno využít. Proto oceňuji,že paní S. kromě rad,co dělat,radí také,co nedělat,případně jak se chránit. I skeptikovi může utkvět informace,která mu v budoucnu může pomoct.
Kniha by mohla být zajímavá i pro nečarodějky,protože se hodně zabývá energií,harmonizací a vztahem k okolnímu světu,sobě samým i Vesmíru. Sama jsem celoživotní magnet na lidi v potížích,takže dobíjení energie je pro mě každodenní nutnost. Líbí se mi i to,že se nesnaží přilákat lidi k sobě,říká prostě jen – já jsem,co jsem,můžu vám o tom říct a vy si najděte svoji cestu.
“ Člověk se má poučovati, i kdyby poučení bylo na kamenech napsáno“ a podle mě je vždy lepší vědět,než nevědět.

Aniday
17.06.2018 5 z 5

"Když půjdeme správnou cestou, nebudeme už nikdy sami. Ale vždy budeme pro sebe."


LadyValeria
05.02.2018 5 z 5

Autobiografické dílo velmi zajímavé dámy, které krom vylíčení příběhů z jejího života zprostředkovává také její zajímavý přístup k životu a světu. Její kniha se příjemně čte, nutí k zamyšlení nad dnešní dobou i námi samotnými, přičemž každému zájemci o nadpřirozeno dává mnoho praktických rad od zasvěceného člověka.

Svými názory mi od počátku byla autorka velmi sympatická a kniha se četla úplně lehce, nicméně ještě dlouho asi budu přemýšlet a uvažovat o všem co mi předala.

Sosovica
31.03.2014 5 z 5

Neviem prečo, čakala som, že táto kniha je o niečom úplne inom - oddychové čítanie nejakého dievčenského príbehu. Nakoniec som prišla na to, že to je príbeh o výnimočnej žene - čarodejnici. Keďže rada čítam životopisy a neznáme ma zaujíma, kniha sa mi veľmi páčila.

Štítky knihy

čarodějnictví čarodějky

Autorovy knížky

Sandra
německá, 1940
2002  89%Já, čarodějka

Kniha Já, čarodějka je v

Právě čtených1x
Přečtených41x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce31x
Chystám se číst18x
Chci si koupit2x