Ivanka lepí náplasti

Ivanka lepí náplasti https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37160/ivanka-lepi-naplasti-37160.jpg 4 29 8

Roztomilé obrázky doprovázené krátkými texty přizpůsobenými malým dětem.

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Ingrid har pläster


více info...

Přidat komentář

EvikU.
30.06.2021 3 z 5

Docela pěkná knížka. Ano, náplastí není nikdy dost, ale mě trochu zklamalo, že tam nebyl ani malý příběh, takové zmatené, sem nalepíme, sem taky a tam taky a byl konec. :-)

Osice
01.12.2019 3 z 5

Dcera má příběhy o Ivance moc ráda. Vždycky jeden vrátíme a půjčíme jiný:-) Mě až tak nenadchly, moc neodráží můj styl komunikace s dětmi.

"Ivanka utíká. Uhodila se do prstů na noze. Podlaha jedna! Udělala Ivance bolístku." (na tohle jsem alergická:-)

Dcera nemá náplasti ráda, má s nimi spojenou bolest při jejich sundávání. Dnes nás ale kniha inspirovala ke společné hře, při které jsem ji polepovala imaginárními náplastmi. Když nám došly, tak je šla nakoupit a lepilo se dál:-), pak se ale zranila opravdu (už ne při hře), tak jsem se jí zeptala, zda pomůže náplast a dostalo se mi odpovědi: "Ne, nepomůže. Pofoukat.":-)


TaLu
13.08.2018 5 z 5

Kouzelné obrázky.
Ivanku si zamilují nejen nejmenší děti, ale určitě i dospěláci, kteří předčítají. U mě to fungovalo. Jen pozor, budete muset investovat do dětských náplastí s obrázkem.
Olepeného medvídka jsem si oblíbila nejvíce. A smála jsem se u čtení nahlas.

JulieJames
26.02.2018 4 z 5

Ke knížce jsem se dostala přes čtenářskou výzvu a nelituji. Kratičké, ale půvabné textíky na každé stránce doplněné roztomilými ilustracemi je podle mě totální lákadlo pro prcky. Úplně vidím sama sebe :-D

M-arta
10.12.2017 5 z 5

Geniálně zpracovaná knižní lahůdka pro nejmladší děti ze série knížek s Ivankou. Pokud ji hodláte vyzkoušet, pořiďte rovnou všechny, protože své dvouleťáčky od nich neodtrhnete!

Zuzvil
19.05.2017 5 z 5

Dcera sérii těchto knížek milovala, když měla cca 2 roky. Celkem jsou 4 díly. Knížky jsem i já všechny znala nazpaměť :-) Ilustrace moderní, ale přitom příjemné, vtipné, vystihující vše podstatné. Textu málo, pár vět, absolutně dostačující. Příjemný formát, zároveň nějaká pointa a poučení v knížkách taky je. Určitě doporučuji k nahlédnutí.

Petja
05.02.2017 3 z 5

Jednoduchý příběh o Ivance, která se se poraní a zranění si zalepí náplastí. Na každé stránce je jen pár řádků jednoduchého textu, který vysvětluje dětem, že mají dávat pozor, a když si přesto něco udělají, mohou se ošetřit náplastí. Tato knížka se mi z celé série zdá nejméně povedená, moc nerozumím tomu, proč na třech stránkách Ivanka polepí náplastmi úplně všechny plyšáky i sebe i tam, kde zraněná není, ale dcerce se líbila.

haaabi
03.03.2016 5 z 5

Všechny knihy o Ivance jsou úžasné, ale tuto měly děti nejraději. Jen se nám trochu zvýšila spotřeba náplastí :-D