Instantní macecha

Instantní macecha https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417975/bmid_instantni-macecha-PxV-417975.jpg 3 23 23

Ella byla svobodná a bez závazků. A pak potkala Dana. Sexy, vtipného a rozvedeného otce dvou dětí. Všechno šlo hladce, dokud se Ella k Danovi nenastěhovala – v tu chvíli se z ní totiž stala nevlastní máma Ethana a Grace, a navíc panička hyperaktivního psa Starkyho. Jak se Ella vyrovná s Danovou perfektní ex-manželkou, kritickou tchyní a puberťačkou Grace? A uvědomí si, že se už nerozhoduje jen za sebe, ale i za rodinu, do které se přistěhovala?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Girlfriend, Interrupted , 2018


více info...

Přidat komentář

denča1000
29.09.2023 3 z 5

Že by byla kniha úplně vtipná, se říct nedá. Jedná se o oddychový román.
Líbilo se mi rozdělení kapitol, ale přesto mě kniha chvílemi nudila a stále jsem ji odkládala.

MishelElle
14.07.2022 1 z 5

Tento příběh měl potenciál, ale autorka ho dle mého neuchopila zrovna šťastně. Kniha je psaná podivným způsobem, místy jsem úplně ztratila nit a asi třetina byla úplně navíc. Nicméně jak tu již bylo napsáno, knihu jsem dočetla do konce čistě ze zvědavosti jak celý příběh dopadne.


vercas945
11.07.2021 3 z 5

Vyrazila jsem do knihovny pro pruhovanou knihu do výzvy a tato byla nejblíž dveřím a vypadala docela čtivě. Očekávala jsem oddychové vtipné čtení. Co se týče smíchu, tak ten vlastně nepřišel, i přes slibné recenze na konci knihy. Co se týče čtivosti, ze začátku jsem byla dost zklamaná, ale když jsem se začetla do děje, nakonec mě zajímalo, jak se příběhy jednotlivých postav vyvinou. Ale asi bych jako oddychovku doporučila jiné knihy..

Saganova
26.05.2021

Odpočinkové čtení na dovolenou.

alnahu
05.01.2020 1 z 5

Za mě příběh nezáživný -docela nudný rozepsaný na 300 stránkách.Mám ráda životní příběhy ,ale tento mě vůbec neoslovil.

L.Helena
30.11.2019 2 z 5

Autorka v závěru zmiňuje, že její knihy jsou komedie s romantickými prvky. No, já jsem se nezasmála ani jednou. Styl vyprávění hodně nezáživný, určitě se z námětu dalo vytěžit daleko víc. Sice je v knize spousta dialogů, což by mohlo znamenat větší čtivost, ale přišly mi takové nesourodé a nebo o ničem. Asi nejsem ta správná cílová skupina pro tuto knihu :-(

Ivuska.09
29.09.2019

Začátek příběhu mě bavil, pak přišla trošku slabší část, u které jsem měla problém s udržením pozornosti, ale o pár kapitol později se to zase zlepšilo. Téma je dobře zvolené, věřím, že je spousta lidí, kteří se v knize najdou a alespoň uvidí, že nejsou sami, kdo zažívá podobné pocity jako hlavní hrdinka. Lehce nadprůměrný příběh, který se dobře čte, pokud máte rádi knihy ve styl "napsal sám život".

Štítky knihy

pro ženy romantika macecha rodiče a děti

Autorovy knížky

2019  55%Instantní macecha