Bůh za tebe bojuje do poslední chvíle

Bůh za tebe bojuje do poslední chvíle https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384158/bmid_buh-za-tebe-bojuje-do-posledni-chvi-pk1-384158.jpg 4 24 7

Farář Marián Kuffa v rozhovoru s Martinem Ližičiarem Příběh žakovského faráře, který inspiruje,. Životopisný portrét kněze milujícího tak, jak to lidé potřebují, ne jak si to zaslouží. Začtěte se do poutavého příběhu malého Mariána z Kežmarku, kterého dnes známe jako faráře ze Žakovců. Kniha přináší téměř dvě stě stran rozhovoru, který začíná jeho dětstvím, pokračuje obdobím dospívání, časem v semináři a prvními okamžiky pobytu na zpustlé žakovské faře. Marián Kuffa vypráví i o svých chlapcích a děvčatech, o které se stará, i o tom, jak jeho dílo rostlo až do dnešního dne. A to vše prokládá vlastním návodem na svatost.... celý text

Náboženství Biografie a memoáry
Vydáno: , Bene Media
Originální název:

Boh za teba bojuje do poslednej chvíle


více info...

Přidat komentář

Jurajovamaka
27.02.2021 5 z 5

Krásna kniha pre rozvoj a upevnenie viery. Marián Kuffa je správny farár.
Knihu O D P O R Ú Č A M ❤

Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

haki34
03.12.2020 4 z 5

moja prvá, "na zoznámenie sa" s farárom Kuffom...jednoduchý návod na milosrdenstvo v praxi...akurátže previesť jednoduchý návod do praxe vôbec nie je jednoduché ;)
Otec Marián má celkovo priamy a rázny prístup k veciam..žiadne okolky. Ani vo viere, ani v živote. Dobre dokumentuje na svojom vlastnom živote a príbehu.
Ďakujem za inšpiráciu, a rada sa zoznámim bližšie...


barunka66
16.11.2020 5 z 5

Pana faráře znám z přednášek, ale v knize se můžu k některým myšlenkám vracet. Dobře se to četlo, i když jsem u něho zvyklá na tu slovenčinu. Obdivuhodný člověk, tolik síly a zároveň pokory. Sloužit těm nejpotřebnějším. Každý na takové velké dílo nemá, ale každý máme jiné, třeba malé životní úkoly, jenom se nebát je přijmout.

baty
29.01.2019 5 z 5

Četla jsem to jedním dechem. Je obdivuhodné, co všechno už tento kněz zažil a hlavně co všechno dokázal vybudovat a kolik lidí dokázal ovlivnit.
Myslím, že kdyby si z této knihy každý vzal jednu desetinu, byli bychom Božímu království podstatně blíže.

cicon
17.11.2018 4 z 5

Křesťanství v praxi.. co dodat. V teologické oblasti s Mariánem nesouhlasím v mnoha věcech (uctívání lidí -alias svatých, více se obrací k Marii než ke Kristu, jakoby to, co hledá u ní, by mu Kristus nemohl dát - kdo je víc?) ale to je víceméně podružné, z praktického křesťanství je to přesně to, co po nás Bůh žádá. Teologie je důležitá, ale až na druhém místě...

valinka222
27.08.2018 4 z 5

Slovo inspirující z názvu edice, ve které tato kniha vychází, vše plně vystihuje. Kniha mi mnohé dala, i když nejsem věřící. Ze začátku jsem si jen musela zvyknout na styl vyprávění, ale jinak to bylo úžasné čtení.

thera23
05.03.2018 5 z 5

Tato knížka je nabitá příběhy, které jsou důkazem Boží existence a Božího milosrdenství...
Podle jakého kritéria se dělíme s blížním? Je to zásluha nebo spíš jeho potřeba? ;)