I hračky si chtějí hrát

I hračky si chtějí hrát https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421016/bmid_i-hracky-si-chteji-hrat-KQV-421016.jpg 4 15 15

Žlutá kuželka zůstala sama doma, ostatní si vzaly děti na výlet. Co si jen opuštěná kuželka počne? Taky by si chtěla hrát jako její kamarádky. Vtom se ale objeví Kašpárek a zahrají si spolu loutkové divadlo. A hrát si chce i zlatovlasá panenka! Za ní zavrže houpací kůň – hop! a kuželka mu sedí na hřbetě. Potom si pohraje s kostkami a proletí se s papírovým drakem. I když žlutá kuželka nejela na výlet, rozhodně se nenudila a našla spoustu nových přátel.... celý text

Přidat komentář

bibi.r
15.04.2024 4 z 5

Pro děti 3+

Čtyřleté dceři se příběh velmi líbil a chtěla jej číst opakovaně. Líbila se jí cesta osamocené kuželky i to jak nacházela jednotlivé přátele.
Na druhou stranu pro sedmiletého byl příběh už nedostatečně zajímavý.

Hanka_Bohmova
03.02.2024

Knížka je promyšleně připravená pro společné čtení. Na sudých stránkách je text (velká velikost písma, krátké řádky), na lichých celostránková ilustrace a jeden řádek textu ještě větším písmem. Může tedy celé číst začínající čtenář, anebo sudé stránky rodič a liché dítě.


simca9342
30.05.2023 5 z 5

Příběh skoro jako z Toy story. Akorát tady hračky nechtěly utíkat, ale hrát si . teda jen jedna - osamocená žlutá kuželka.
Nudila se, protože děti ji zapomněly doma , když si šli s ostatními kamarádkami zahrát. Co se ten den přihodilo prozradí včetně ilustrací také příběh samotný.

rysavas
07.11.2019 4 z 5

Holkám se knížka moc líbila (5let), jedna z nich hned povídala, že by knížku chtěla domů (máme jí půjčenou z knihovny), ale pak dodala, že by upravila trochu ten začátek...tak proto čtyři hvězdičky :))