Hurvínkovy narozeniny

Hurvínkovy narozeniny https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158571/hurvinkovy-narozeniny-158571.jpg 4 8 2

K příležitosti 80. narozenin loutky Hurvínka uvádíme na trh novinku ze série úspěšných knih o Hurvínkovi - Hurvínkovy narozeniny. Hlavní příběh Praštěný Hurvínek aneb Hurvínkův narozeninový sen vypráví dětem o novém dobrodružství Hurvínka, jeho kamarádky Máničky a pejska Žeryka, kteří pomohou lesním zvířátkům. Jak a proč? Na tyto otázky naleznete odpověď až po přečtení celého příběhu. Kniha obsahuje i oblíbený komiks, který nás seznámí s Hurvínkovou jarní láskou a prozradí nám jak Hurvínek slaví narozeniny.... celý text

Přidat komentář

hrosik3
05.03.2018 odpad!

Syn dostal knihu jako dárek od babičky. Postavu Hurvínka má rád, ale tato kniha je napsaná úplně příšerně. Nedočetli jsme.

minkar
04.01.2018

Nevím, zda je to tím, že jsem vyrostla z cílové kategorie, ale tohle se opravdu nedalo číst. Syn jí dostal jako dárek, oba jsme se na ní těšili, ale cca po třetině jsem jí musela odložit. Jako celoživotní milovnici divadla S+H je mi opravdu velmi líto, když vidím kam se divadlo ubírá. Hloupý příběh, hloupé dialogy, prostě ne. Co se týka Hurvínka, budeme nadále před spanim pouštět CD s nahrávkami pana Kirschnera a na čtení vybereme jiné knihy.


Autoři knihy

Helena Štáchová
česká, 1944 - 2017