Hřbitov na talíři

Hřbitov na talíři

Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva,... celý text

Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout. méně textu

http://www.databazeknih.cz/images_books/12_/129620/hrbitov-na-taliri-129620.jpg 4.613
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Institut zdravé výživy
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (1)

Alseri
16.06.2013

Výborná kniha, ktorá mnohými vedomosťami a faktami zaskočí aj vege ľudí, ktorí nejedia mäso či živočíšne produkty dokonca viac ako desať rokov. Autor praktického sprievodcu živočíšnymi látkami (nielen) v potravinách myslí naozaj do dôsledkov a publikáciou perfektne zapĺňa vedomostnú medzeru ako v mysli čitateľov, tak aj na pultoch knižného trhu.