Hra za hrou

Hra za hrou https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45776/hra-za-hrou-45776.jpg 4 23 23

Jméno Gus Hansen je v pokerovém světě synonymem pro agresivní hru, kradení povinných sázek a neustálý tlak na protihráče. Jeden z nejznámějších světových profesionálních hráčů, jediný člověk, kterému se podařilo získat tři tituly World Poker Tour, se rozhodl ve své knize Every Hand Revealed podělit o své taktiky a strategie, které z něj dělají jednoho z nejobávanějších hráčů u pokerových stolů. Jeho kniha se však od ostatních pokerových učebnic v mnohém odlišuje. Nejedná se totiž o učebnici v pravém slova smyslu. Gus se rozhodl vydat cestou názorných příkladů. V knize popisuje svůj postup napříč celým turnajem Aussie Millions. Každou hru, které se zúčastnil, rozebírá a vysvětluje, proč učinil ta která rozhodnutí. Proto je také kniha bestsellerem ve Spojených státech, ale i v dalších zemích. Co by mohlo být lepšího na pochopení základních principů i pokročilých strategií než příklady z praxe? Na více než 300 hrách vám Gus ukáže, jak postupovat od začátku turnaje až po jeho závěrečnou heads-up část. Co se v knize naučíte: * Jak postupovat v průběhu jednotlivých fází turnaje v Texas Hold’em * Jak využít strachu protihráčů z vyřazení * Jak efektivně krást povinné sázky * Jak správně využívat continuation bet * Jak zohlednit výšku případné výhry ve vaší strategii * Jak důležitá je při hraní matematika * Jak správně postupovat proti různým druhům hráčů * Kdy se vyplatí hrát agresivně a kdy se držet zpátky * Jak využít nejmocnější zbraň v pokeru – all-in * Jak se rychle rozhodovat ve složitých situacích * A mnoho dalšího. Ale především: Jak vyhrávat turnaje!... celý text

Přidat komentář

WiiKii
24.08.2016 5 z 5

Gus Hansen je jeden z nejlepších hráčů pokeru na světě. A v této knize dokazuje proč tomu tak je. .. Rozebírá zde více jak 300 svých odehraných her, ve kterých rozebírá svou hru, taktiku, svůj read ostatních hráčů a jednoduše řečeno. Ne nudnou cestou napsal poučnou knihu o pokeru. :)

Errov
23.02.2016 5 z 5

Rozhodně super poutavý příběh o tom jak Gus vyhrál Aussie Millions. Rozhodně doporučuji.


pavucik
10.11.2013 5 z 5

Sialena jazda v podani sameho majstra - Great Dane. Vyborna, videla som aj tento turnaj cez youtube a mozem povedat, ze tomuto sa hovori perfektna hra. Nahlad do myslienkovych pochodov jedneho z najlepsich a najobavanejsich hracov sucasnosti, na zaklade jeho zapiskov pocas turnaja. Analyza svojich a superovych kariet - no skratka pre milovnika pokeru Biblia :). Asi mozem s urcitostou povedat, ze len Gus si moze dovolit prezradit jeho zmyslanie pocas hry, pretoze jeho hra je tak nepredvidatelna, ze aj pre skuseneho hraca, ktory drzal v ruke tuto knihu nijako nepomoze aby prekabatil majstra remesla :).

puplik
15.09.2013 5 z 5

Výborná kniha :) doporučuji

KubaKJ
26.08.2012 4 z 5

Knížka ukazuje cestu Guse Hansena k prvnímu místu na jednom z nejznámějších turnajů. V knize je popsána většina her, které Gus v turnaji odehrál. Ke každé důležitější hře napsal poznámky, kterými vysvětluje svoje činy a konání v daných situacích. Není to knížka pro úplné začátečníky, kteří pokeru ještě tolik nerozumí. Kniha odhaluje geniální myšlení jednoho z nejlepších pokerových hráčů současnosti.

ŽabákDokvákal
07.05.2011 5 z 5

Cesta do hlubin hráčovy duše.
Čtivě napsaná kniha se spoustou užitečných postřehů pokerového profesionála.

Autorovy knížky

Gus Hansen
dánská, 1974
2010  85%Hra za hrou