Spadla klec

Spadla klec https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243021/bmid_hra-lzi-spadla-klec-vqn-243021.jpg 5 140 41

Hra lží série

< 6. díl

Moje znovunalezená sestra-dvojče Emma žila celé měsíce můj život a snažila se vyřešit mou vraždu. Odkryla ta nejskrytější tajemství mých přátel i rodiny a podařilo se jí rozplést mou spletitou minulost. Jen pokud jde o dopadení mého vraha, neustále bloudí ve slepých uličkách. Pak je v Sabino Canyon nalezeno mé tělo. Najednou všichni vědí, že existují dvě dívky, co vypadají jako Sutton Mercerová – a že jedna z nich je mrtvá. Policie nejprve předpokládá, že tělo patří Emmě, ale jak pokračuje pátrání, Emma musí čelit spoustě otázek a je pro ni čím dál těžší mě hrát. Je jasné, že už brzy vyjde najevo pravda, a jakmile k tomu dojde, Emma se stane podezřelou číslo jedna. Jestli se jí nepodaří odhalit vraha včas, skončí za mřížemi… nebo ještě hůř. Vychutnejte si poslední díl série HRA LŽÍ.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Seven Minutes in Heaven


více info...

Přidat komentář

Pert
20.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Skvělé zakončení série. A ten konec mě dostal. Všechno to do sebe krásně zapadlo.
A mám novou oblíbenou postavu- Corcorana. Škoda, že už to skončilo. Ale bylo to fakt skvělý.

Nikychlupova
07.10.2021 5 z 5

(SPOILER) Tato série knih byla super. Nechybělo ji vůbec nic, moc se mi líbila. Možná, čerstvě po přečtení posledního dílu bych řekla, že byla lepší, záhadnější a propracovanější než malé roztomilé lhářky. A nakonec byl můj typ na vraha správný. A ten konec byl smutný. Dávám opět pět hvězdiček a doporučují.


wendy.veve
26.08.2021 5 z 5

Opravdu úžasná série, ale ten konec mě dost dostal. I když jsem to tušila, že to udělal on, tak jsem tomu nechtěla věřit. Určitě doporučuji přečíst. Velmi čtivé a napínavé.

Majka1979
25.04.2020 5 z 5

Záver, aký má byť. Strach a odhalenie Emmy, to je to, čo tu zažijeme, no pre mňa to bolo niečo, čo som naozaj nečakala a to, že bola ako prvá vinná z vraždy, tak to bolo jasné. No odhalenie skutočného vraha a jeho dôvod bol pre mňa šokujúci. Bolo tam veľa momentov, kedy mi bolo Emmy ľúto, no ten Happy End bol naozaj krásny. Každému určite odporúčam sériu prečítať, za mňa má určite 5 hviezdičiek :)

trudoš
18.09.2019 2 z 5

Čekal jsem řácké vyhrocení, když série končí, ale Sara Shepardová překvapivě použila stejnou koncepci, jako u předchozích dílů - upne pozornost na jednu podezřelou postavu, aby se na konci ukázalo, že s dotyčným se to má jinak, než se celou dobu myslelo. No, řeknu vám, po šesté už to velké překvapení nebylo. A přestože dojde k několika zajímavým zvratům a hra lží získává další rozměr, je tu pár hloupostí, které jinak napínavou atmosféru dost shazují. Také musím autorce vyčíst přeslazený závěr, u něhož platí, že o mrtvých jen dobré, nemluvě o tom, že odhalení vraha je jedno velké klišé. Ale jinak fajn, v rámci cílové skupiny a pravidel žánru vlastně není co vytknout. Člověk si jen musí zvyknout, že se víc řeší, co kdo nosí a jak zapadá do kolektivu, než logika zápletky a jednání postav. Mrzí mě ale nevyužitý potenciál, který téma nabízelo. A těch mrtvých mohlo být klidně víc, jenže to už bychom se dostali k teenagerské vyvražďovačce a to přeci jen nebyl původní autorčin úmysl. Škoda.

Romča11
10.07.2019 5 z 5

Úžasná kniha i série. Do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah. Nikdy by mě nenapdlo, že je to vrah. Jinak kniha má úžasnou zápletku i důvod, co vrah udělal. Jen moc nevěřím, že když se dvojčata vymění rodina to nepozná. Ale stát se může lecsos :) Rozhodně doporučuju

petra3242
03.01.2019 4 z 5

Jsem trochu smutná, že už série skončila. Oblíbila jsem si snad všechny postavy, které se v knize vyskytly. I Ethana... Možná o to víc mě mrzí, jak to celé dopadlo. Vraha jsem až do cca poloviny pátého dílu nevěděla. Pak do sebe pomalu začalo vše zapadat a já si říkala - ten haj*l...

Mergirus
31.10.2018 4 z 5

Hm... Tenhle díl jsem přečetla na posezení. A dám si chvíli od podobného tématu oddech. Za mě se dala tahlé série napsat tak na tři díly. Paradoxní je, že zatímco Sutton se dozví během jediné noci tolik věcí a novinek najednou ( a blbka stále zůstává na tom jednom místě, kde jí hrozilo snad stále nebezpečí), tak rozluštění záhady její smrti trvá Emmě čtyři měsíce. A pořád se všichni vrací na to prokleté, nebezpečné místo. No nic, jdu si odpočinou k jinému žánru.

anibeni
28.10.2018 5 z 5

Napínavé zakončení celé série, ke konci i slzy ukáply..

janelka2
27.07.2018 4 z 5

Určitě nejlepší díl.I jsem uronila slzičku což je co říct.

orangerose
06.07.2018 5 z 5

pěkně napínavá série :)

Nikkaa
15.05.2018 5 z 5

Další skvělá série moji top spisovatelky Sáry Shepard,už zbývají jen Perfekcionistky a tudíž bude vše kompletní...děkuji za to že píše...

zuzana1995
12.05.2018 5 z 5

Super série. .. přečteno během týdne. ..skvěle napsané, každý díl obsahuje nového možného vraha, odkrývá život jaký žila Sutton.... V závěru ukápla i slza...

tynagruber
03.02.2018 5 z 5

Po tom, co jsem shlédla všechny díly nedokončeného seriálu hra lží, čekala jsem jen na to, až přečtu knihy. Ačkoli jsem nikdy nečetla, všechny díly této série jsem zhltla za pár dní. Skoro od začátku jsem si myslela, že vrah bude ten, u koho se to nakonec potvrdilo, avšak sestra mi to na začátku hned vyvrátila, abych čekala až do konce :D. Jak jsem postupně četla další a další kapitoly a nacházely se tam další a další obvinění, postupně s Emmou jsem vždy myslela, že je to opravdu tak. Nejistotu jsem cítila až u předposledního, ale tím, že se to táhlo až skoro do konce, jsem začala opravdu věřit, že on je opravdu tím, kdo Sutton zabil. Na konci sice pro mne nepříjemné a hlavně smutné obrácení děje, ale slzy ukáply a tak si myslím, že tím byl úkol této série knih splněn. A navíc to zakončení bylo naprosto skvělý! Díky tomuto příběhu si jsem naprosto jistá, že ve svých skoro 22 letech konečně začnu číst!

IvankaM
06.07.2017 5 z 5

Úžasné zakončení série.

BarkaS
21.06.2017 4 z 5

Kdyby to vyšlo jako trilogie, 1., 4. a 5. díl, bohatě by to stačilo. Ale finiš slušnej.

Markovka1
08.05.2017

Vraha jsem vytušila okolo čtvrtého dílu a opravdu jsem doufala, že se mýlim. Emmy mi bylo líto, ale na druhou stranu to pro ni dopadlo líp než mohla čekat. Se sérii jse spokojena, jen si myslim, že to nemuselo být takhle natahované.

Aurorita
12.04.2017 4 z 5

Povedené zakončení celé série. Vrah byl skutečně ten, o kom jsem si to myslela asi od druhého dílu. Samozřejmě nějaké díry v příběhu byly, ale ty mi zážitek ze čtení a celé série rozhodně nezkazily.
Navíc se mi u této knihy velmi líbily vzpomínkové pasáže Sutton, vždy jsem se nemohla dočkat, až tam nějaká bude. To je také důvodem, proč jsem každý díl zhltla tak rychle.

AriaLissa
19.02.2017 5 z 5

Do poslední chvíle jsem doufala, že vrah nebude ten, kdo jím byl... Bylo mi z toho trochu smutno a nejsem si jistá, jestli se ke knize někdy vrátím. Jinak ale výborná série.

MotorkaN
07.11.2016 4 z 5

Fajn série, ale mé podezření na vraha z již první knihy se potvrdilo. Bohužel trošku smutný konec.