Hned to bude, Andílku

Hned to bude, Andílku https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257457/bmid_hned-to-bude-andilku-257457.jpg 4 10 4

Kniha prodávaná na Slovensku je absolutním bestsellerem. Patří mezi autorovy velmi úspěšné publikace zaměřené na zdravý životní styl, výživu a současně na výchovu dítěte při získávání stravovacích návyků. Slouží nejen jako receptář pro rodiče, ale také jako omalovánky, početnice a budoucí album pro jejich potomky. Poutavou formou představuje návody a recepty na přípravu jídel pro malé děti s důrazem na prevenci obezity, poruch výživy a škodlivých stravovacích návyků. Kromě toho najdou rodiče ve skvěle zpracované celobarevné knize i rady, jak vařit bez velkých finančních výdajů.... celý text

Přidat komentář

Daenerys.Tar
26.06.2019

Vaření pro děti bez masa? Tak toho nejsem zrovna fanoušek, už se mi ani kniha nechce číst...

Atisa
06.06.2018 4 z 5

Recepty a vzorové jídelníčky ve druhé části jsou dobré. Co se týče té první části, některé informace jsou naprosto v rozporu s tím, co se píše jinde. Např. podávání celozrnných potravin, nízkotučné potraviny. Jak to tedy je?


helcaify
06.11.2017 4 z 5

Zajímavá kniha, která dodá mnoho nových informací. Bohužel strhávám hvězdu za stálé opakování některých věcí dokola a dokola.

LucKub
13.09.2015 5 z 5

Zajimava knizka pro maminky, ktere si nejsou uplne jiste, zda delaji vse spravne (co se vegetarianske vyzivy tyce). Velmi prijemne cteni, ktere musim jen doporucit.

Autoři knihy

Igor Bukovský
slovenská, 1966