Muž s mečem

Muž s mečem https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45704/muz-s-mecem-45704.jpg 4 93 14

Highlander série

< 2. díl >

Sadie Quillová sbírá podklady pro žádost na vytvoření přírodního parku a zároveň pátrá po zlatém dole, který podle pověsti na tomto území hledal už i její předčasně zesnulý otec. Dávno rezignovala na mužskou společnost, jednak proto, že měří na ženu úctyhodných 185 cm, a také proto, že si oškliví své tělo, zjizvené po požáru před osmi lety. Při dokumentaci a zaměřování v terénu objeví neuvěřitelně nádherného muže, jak leží nahý u jezera. Brzy se jejich osudy nečekaně propojí... ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Loving the Highlander , 2003


více info...

Přidat komentář

Ewe291
26.09.2023 3 z 5

Sice mi sem tam sla Sadie na nervy ale prezila som to. Morgan to neraz zachranoval no cakala som trocha viac akcie, ale inak sa to citalo prijemne

LilluLong
11.11.2021 5 z 5

Nuz ani tato druha časť zo série ma nesklamala, ma u mna palec hore a 5*


Kudík
20.05.2021 4 z 5

Myslím si, že těmto knihám ubližují obálky a názvy, protože popis Sadie neodpovídá a nevím jak se z orig. názvu "Loving the Highlander" stal "Muž s mečem". Každopádně ten popis přírody byl parádní. Umím si přestavit trávit čas u jezírka s vodopádem v deštném pralese, i vedle uštěkaného vlka Faola. :) Sadie i Morgan jsou sympatické postavy, které se originálně seznámily. Odhalit padoucha a uhádnout co se asi stalo před 8 lety není nijak náročné, ale věk bratrů Dolanových mě s ohledem na jejich chování překvapil, hádala jsem jim o cca 20let méně.

renulkam
02.04.2021 3 z 5

Na začátku bych vytkla chybu v tisku. Měla jsem spoustu slov dohromady bez mezer. Jedná se o jednoduchou oddychovku, popis krajiny krásný. Hrdinové oba sympatičtí. Morgan se svým panovitym myšlením mě bavil a svatební slib "Jsi moje" super. Zápletka dobre promyšlená, jen konec mi přišel takový nepřehledný. Během krátké doby až moc děje a zvratů.

Missty.
26.08.2020

Moc se mi na sérii líbí, že v každém díle je nějaká "hlubší myšlenka". Sadie je skvělá.

Arsi
14.08.2020 4 z 5

Příjemné letní romantické čtení.

petraj30
28.04.2020 4 z 5

Moc krásný a stejně jako první díl to byl velmi netradiční příběh.
Celý příběh se odehrává v divoké přírodě, takže pořád z toho cítím to lehké pohlazení z historie, i ta magie do toho krásně zapadá. Jen to kouzlo na konci bylo až příliš, ale jinak to opravdu stálo za to.
Oba hrdinové se mi velmi líbili a jejich výměna názorů i oslovování byla vtipná, jen Sadie si sama musela uvědomit svou krásu. Spolu tvoří úžasný pár.
Bylo to krásné pokračování, jen mě trošku mrzelo, že tam nebyl konečný epilog a taky hrdinové z prvního dílu, ale myslím, že ti se tam určitě v dalších dílech objeví. Moc se těším na další díl.

alekis
07.10.2018 4 z 5

Ach, ti švarní Skotové! My holky jsme z nich hotové!
Měří všichni přes dva metry a nemusí nosit svetry,
páč hřejí jako slunce zář... A mají tak pohlednou tvář!
Honosí se bujným vlasem - a umí cestovat časem!

No, jak jsem podotkla u 1. dílu, už to není takové nadšení, jako při prvním čtení :-). Stejně si ale celou sérii přečtu znovu, už jenom popis prostředí uchvacuje, pokud ten kraj opravdu v USA existuje, musí tam být moc hezky :-).

andrea4315
11.03.2017 3 z 5

Na jednu stranu se mi líbilo víc jak první díl, sympatičtější hrdinové, ale na druhou tam bylo víc věcí, které mi vadily. Hlavně ten uštěkanej vlk mi vadil, vlk neštěká, vyje, vrčí, jen opravdu výjimečně krátce jakoby zaštěkne, ale tady štěká každou chvíli.., to nedokážu zkousnout. Navíc mnohem více předvídatelné, tudíž i méně napínavé.

havrmoni
05.02.2017 5 z 5

Trochu více čarování,ale jinak opět velmi pěkný romantický příběh.

účetní
03.10.2016 5 z 5

Krásný druhý díl, nádherná romantika, děj byl tak nějak docela pěkně poskládaný, Morgan byl vážně krásná postava, silný mužský a skvělý i charakterově, uchovával si toho v sobě více ze své doby a v novém životě nebyl šťastný. A potom mu do cesty vstoupila Mercedes, skvěle se k sobě s Morganem hodili, svým vztahem k přírodě, svou houževnatostí, odvahou a touhou po někom, s kým by navždy sdíleli s láskou svůj život. Bylo tu i dost kouzlení, pěkné bylo, že i Callum nezůstal sám. Jen konec bych si představovala trochu jinak, autorka tedy nemusela zrovna zničit nádherné místo, které měl Morgan tak rád. Taky to chtělo epilog. A jedno minus za to, jak Morgan neustále říkal Sadie manželko, ke konci už to bylo otravné, ale to nebyla jeho vina, ale spíš překladatelky, která asi neví, že v češtině se manželkám říká jednoduše moje žena. Překlad prostě místy trochu slabý. Škoda, že se této autorky neujalo nějaké lepší vydavatelství. Ale jinak oba dva díly našich skotských bojovníků ze středověku rozhodně stojí za přečtení, doufám, že třetí bude stejně hezký. A opět pochvala za přebal s krásným Morganem.

mac.martina
20.03.2013 5 z 5

úžasná knížka, přečetla jsem ji na jeden dech... úplně mě dostala, nemohla jsem se od ní odtrhnout :-)

Moniks
26.02.2013

Sladke příjemné ..milé počtení.Romantika.

Shakespeare
03.05.2012

další muž ze středověku najde tu pravou ženu, která mu promění život