Rančer a bohatá dívka

Rančer a bohatá dívka https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90311/rancer-a-bohata-divka-90311.jpg 4 35 35

Hawk's Way Family série

< 4. díl >

Candy Baylorová se chce stůj co stůj naučit všechno o šlechtění a chovu koní. Učitelem z nejpovolanějších je nejlepší rančer v okolí, mužný Garth Whitelaw. Candy je přesvědčena, že ty doby, kdy do něj byla v sedmnácti zblázněná, jsou dávno pryč. Stará láska však nerezaví….

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Wrangler and the Rich Girl , 1993


více info...

Přidat komentář

narisa
14.07.2021 5 z 5

Čtvrtý díl o Garthovi a Candy je můj nejoblíbenější (spolu s sedmým dílem o jejich dceři Caellen a Samovi). Garth je prostě mému srdci nejbližší. Opravdu těžce nesl to, co provedla jeho matka, ale nakonec věnoval Candy důvěru. Candy ho prostě udolala. Vřele doporučuji. Super je, že dva synové a dcera tohoto páru se objevují jako hlavní hrdinové v šestém, sedmém a osmém díle.
Jinak souhlasím s havrmoni, že poněkud překladatelsky nezvládli odpovědní lidé jména hlavních aktérů celé série - často dochází k přejmenování a to nesmyslně.

jinbr
14.04.2020 4 z 5

Klasika


havrmoni
11.07.2017 5 z 5

Další pěkný díl. Jen já asi mám nějaký šum ve jménech. Opět jiné jméno hrdinky,v minulém díle se představila jako Liz a teď je to Candy. A mám obavu,že to bude i v příštím.Ve třetím díle se na slavnosti Belindě připomínala žena s jizvou na tváři jako Carol Dawsonová,ale v anotaci je Desiree. Mám v tom opravdu zmatek.

moudivlacek
03.08.2016 3 z 5

Když přijdete v dospívání o rodiče a když víte to, co byste ani vědět nikdy nechtěli, ovlivní to váš pohled na svět, či spíše na druhé pohlaví. Garth velmi mladý převzal po smrti rodičů péči o sourozence, ranč, díky nevěře matce se zatvrdil vůči ženám, má s nimi sex, ale nikoho nepustí do svého srdce. Podaří se to mladé Candy, která chce nejen jeho vynikající znalosti coby rančera, ale chce právě i jeho srdce. Garth musí přijít v jejich vztahu téměř o vše, aby si uvědomil, že jedna ženská nevěra neznamená, že takové jsou všechny ženy.

PomněnkaPrvní
12.01.2014

Jedná se o 4. díl série Hawk´s Way Family. Garthovi mladší sourozenci Jess, Tate a Faron již svoje štěstí našli, tak teď je řada na něm. Jenomže on jako nejstarší nesl nejhůř, když jeho matka byla otci nevěrná, jak to otce zničilo, jak oba rodiče zemřeli a péče o veliký ranč a tři sourozence teď zůstala na něm. A díky své matce Garth nevěří ženám a k sobě si nechce připustit ani optimistickou Candy, která ho miluje. Příběh se mi líbil, asi ze všech prvních čtyř dílů se mi líbil nejvíc. Jenom je problém v harlekýnkách - jsou krátké, postavy mají málo prostoru více zaujmout, děj velmi rychle plyne a nejde pořádně do hloubky.