Harry Styles, cesta moderního muže

Harry Styles, cesta moderního muže https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528463/bmid_harry-styles-cesta-moderniho-muze-657f481f9efee.jpg 2 5 2

Sean Smith, autor mnoha bestsellerů, přináší strhující biografii veskrze moderního muže s bezbřehým charismatem, který reprezentuje lepší svět bez předsudků. Harryho život nabral zcela nový směr, když ve svých 16 letech opustil rodný venkov v Cheshire a objevil se v britské televizní show X Factor - a domů už se nikdy nevrátil. Kniha Harry Styles vypráví příběh muže, který zůstává záhadný, přestože dobývá svět. Stále se však obklopuje tím, co je pro něj nejdůležitější - rodinou, přáteli a svými nejbližšími. Hudbou, herectvím a světem módy. V těžkých a vrtkavých časech se Harry Styles drží své mantry, která by měla být blízká nám všem: "Buď k lidem laskavý."... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: , Euromedia , Universum (ČR)
Originální název:

Harry Styles , 2021


více info...

Přidat komentář

marrie5227
dnes 4 z 5

Co by to bylo za cestu do Spojeného království bez alespoň jednoho Harryho? Takhle většina začíná většina mých výletů tímto směrem a buď se mnou jezdí časopisy, trička, plátěnky nebo knihy, které se Harrymu věnují. A dnes vám chci ukázat jednu z nich!

One Direction byli shrnutím mé puberty. Milovala jsem jejich písničky, jejich oblečení, prostě je! Ironií možná tak trochu je, že Harry nikdy nepatřil do mé topky.

Když si jejich kapela rozhodla dát pauzu (čti rozpadla se, ale já pořád věřím) a Harry se dal na sólovou dráhu, nikoho z nás neminuly písničky jako Sign of the times, Watermelon sugar nebo As it was.

Ani tehdy jsem Harryho neregistrovala nijak víc, ale to se časem úplně obrátilo. Nebudu popisovat celou cestu, protože to je jiný příběh, ale Harry je teď někým, koho na drobnostech kolem vídám každý den.

Sean Smith, autor spousty biografií známých osobností, vzal pro tentokrát Harryho příběh od útlého dětství až po jeho nejúspěšnější Love on Tour.

Harryho popisuje jako nesmírně milého člověka, milujícího syna a bratra. Harry je člověkem otevřeným a tolerantním, má osobitý styl, osobité názory.

Ačkoliv jsem skeptická k některým informacím, zda se zakládají na pravdě, kniha se mi moc líbila. Byla doplněna o moc pěkné fotografie a popisovala také Harryho natáčení několika filmů nebo nahrávání alb, což mě osobně moc bavilo.

Já knihu četla v originále, ale vloni jsme se u Euromedie dočkali českého vydání pod značkou Universum.

Osobně můžu říct, že jste-li Harryho fanouškem a ovládáte alespoň základní angličtinu, sáhněte spíše po originálním kousku. V poměru ceny a výkonu vám nabídne úplně stejné informace, jen za mnohem příznivější cenu a samozřejmě i zmíněné fotografie, které v českém vydání chybí.

Ovecka_Saki
31.12.2023 1 z 5

Obrovské zklamání. Kniha absolutně nedostala svému názvu. Vůbec jsem se nedověděla, proč je Harry brán za moderního muže. Myslím, že v tomto ohledu udělá větší osvětu jen přečtení jakéhokoli článku o Harrym, či shlédnutí nějakého rozhovoru nebo se mu mrknout na ig. V knize je až až prostoru věnovanému každému jednomu člověku, který se s Harrym v nějaké fázi jeho života zapletl. O to jsem nestála, čekala jsem větší rozbor jeho písní, trávení volného času a důležitým věcem, kterým přikládá Harry význam. Jedna hvězda snad za to, že bychom měli "Treat People With Kindness"


Štítky knihy

zpěváci

Autorovy další knížky

Sean Smith
britská, 1955
2002  81%Sen jménem Harry Potter - Životní příběh J. K. Rowlingové
2008  73%Jennifer
2004  80%Kylie Minogue
2005  0%Justin - Biografie
2023  48%Harry Styles, cesta moderního muže

Kniha Harry Styles, cesta moderního muže je v

Právě čtených2x
Přečtených6x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce31x
Chystám se číst7x
dalších seznamech2x