Nechci víc než všechno

Nechci víc než všechno https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23723/gossip-girl-nechci-vic-nez-vsechno-23723.jpg 4 92 8

Gossip Girl série

< 3. díl >

Vítejte v New York City ve čtvrti jménem Upper East Side Já a moji kamarádi tady bydlíme v nepopsatelně báječných bytech a městských vilách, chodíme do těch nejlepších z výběrových škol a pomalu dojídáme sladké ovoce, které nám ještě tohle vyhlášené město může nabídnout. Podívejte se s námi do otřesného světa Gossip Girl – pojďte se na nás podívat, jak se učíme být žárliví a zrádní. Své podlé plány vymýšlíme a uvádíme v život jedině na nejdivočejších večírcích v nejlepších klubech. …S a B se snad rozhodly zakopat válečnou sekeru. Ale bude to ještě chtít čas. Víte, myslím si, že se přece nemůžete dlouho zlobit na někoho, s kým jste si na základce napouštěli vanu. Nebo se pletu? Už se ale nemůžu dočkat, co spolu teď, když jsou zase spolu, budou provádět za podlosti... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

All I Want Is Everything , 2003


více info...

Přidat komentář

marrie5227
01.03.2024 4 z 5

Mezi tím návalem skutečného zločinu, detektivek a kriminálek jsem si potřebovala najít nějakou oddechovku. Ačkoliv knihy nemají příliš společného se seriálem, tohle je pro mě vždycky skvělá příležitost vypnout.

V třetím díle série Gossip Girl, tentokrát s podtitulem Nechci víc neť všechno, se opět ocitáme v New York City a na zasněžené Upper East Side.

Serena a Blair se rozhodly zakipat válečnou sekeru a společně vyráží z promrzlého New Yorku na písečné pláže s vyhlídkou spousty sympaťáků, kteří by vyléčili srdce B a podlehli kouzlu S.

Nejen že naše dvojice tráví čas s Blaiřinou maminkou a jejím novým manželem, dozvídá se také spoustu, občas nevítaných, novinek. A nechybí ani, většinou nevítaní, hosté, kteří neví, kdy mají dost.

Mimo B a S sledujeme také vývoj vztahu Nata a Jenny, který má k vysněné romantické idylce blízko asi jako pavián k baletce. J si N vykresluje příliš růžově a nejednou na to doplácí.

Celá Super drbna je moje guilty pleasure a můžu ji sledovat pořád a pořád dokola. Začínám si zvykat na velké odlišnosti mezi seriálovým a knižním zpracováním, ale o to víc překvapení mě ještě čeká!

Po všech mordech šlo o skvělou oddechovku na dva večery.

KáťaM.
17.07.2022 4 z 5

Ani po třetím díle mě série neomrzela, naopak čtu (poslouchám) dál, příběhy těch hrdinů mě zajímají, nedávno jsem si zkusila pustit i seriál a ten mě tolik nezaujal. Mile mě překvapuje, jak rychle série v audioverzi pokračuje, jen tak dál.


Nicolka77
06.02.2019 4 z 5

Já  už musím dát o hvezdicku min než u predchozich sílu, knížka se četla dobře. Ale prostě mi tam zase chyběl Chuck Bass. V seriálu byl prakticky pořád, kdežto v knížce prakticky vůbec. Mrzí mě to. Jinak knížka skvělá:).

Tercik4163
09.07.2014 3 z 5

Ke knížce jsem přišla čirou náhodou, neměla jsem nic na čtení a tak mi kamarádka jednu svoji knížku vybrala. A byla to zrovna tahle. Od knížky jsem toho moc nečekala a to i proto, že jsem nečetla předchozí díly jen tenhle. Ale kupodivu mě velmi mile překvapila. Knížku jsem přečetla asi za 3 dny. Nejprve jsem se do ní sice musela ,,dostat ", ale poté jsem už hltala stránky jako bonbóny. Mě přišla psaná jako typický seriál, prostě několik příběhů v jedné knížce. Ne že by to byla nějaká chyba, jen se mi stávalo, že jsem měla chuť přeskočit stránku jen proto, že jsem chtěla vědět pokračování příběhu jiné osoby. Takže knížka je to pěkná, ale seriál je prostě seriál.

Hašlerka
11.12.2013 4 z 5

Myslím že ten kdo sám nevím co od života chce tak se mu kniha líbit bude ;)

SaDiablo
24.02.2013 2 z 5

Co můžu říct... Byla jsem v pubertě, sledovala seriál a strašně mě zajímala předloha. Asi po třech knihách jsem zjistila, že seriál mi postačí.

Posli
03.02.2013 2 z 5

V tomto díle se toho zas až tolik nestalo. Nejvíc mě bavily části s Blair a Serenou. Líbí se mi jak Super drbna popisuje dějí na Upper East Side. I když mě tento díl neohromil, nemůžu se dočkat až budu číst další díl.

Bet
29.01.2013 4 z 5

Velmi povedené, moc se mi líbilo.

Autorovy další knížky

Cecily von Ziegesar
americká, 1970
2006  70%Líbej mě
2006  73%Ty víš, že mě miluješ
2011  80%Kdo jiný než ty
2006  73%Nechci víc než všechno
2007  77%Chci jedině tebe

Kniha Nechci víc než všechno je v

Právě čtených1x
Přečtených164x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce84x
Chystám se číst34x
Chci si koupit7x