Garfield - pupek ze zlata

Garfield - pupek ze zlata https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344912/bmid_garfield-pupek-ze-zlata-8JJ-344912.jpg 5 28 4

Přidat komentář

Kuža007
05.06.2023 5 z 5

Zpočátku sice trochu slabší, ale poté již má tento díl velké grády. Jim Davis pokračuje na své další monstrózní vlně super humoru, kterou odstartoval v minulém díle. Tento díl jistě patří mezi jedny z těch nejlepších. Nejlepší stripy:
"Moderátor pořadu: A jakou zvláštní dovednost máte vy, pane?; Host: Žongluju s motorovými pilami při polce." - Moderátor pořadu: Fascinující... Proč s motorovými pilami? - Host: Nic jiného nedokáže tu polku přehlušit.; Garfield: Ten se mi líbí."
"(Garfield se dívá na detektivku) Detektiv: Jen jediná osoba v této místnosti mohla zavraždit pana Thompsona, a ta osoba JE... - Detektiv: Ano? Máte otázku vy s tím krumpáčem? - Chlap s krumpáčem: Ehm... Mohl bych si odskočit?; Garfield: Když si vezmu, že jsem se mohl koukat na Jonovy ponožky v sušičce."
"Zprávař: Dnes se ve světě vůbec nic nestalo. - Zprávař: Všichni se koukali na televizi. - Zprávař: Podrobnosti ve zprávách o sedmé.; Garfield: Na stanici Prima ironie."
"Jon: Líza ve mně probouzí MUŽE! - Garfield (stranou) : Dáháhá! Cha chá! Kuck! Ha ha ha! - Jon: Radši bych, aby ses mi vysmíval přímo do obličeje!; Garfield: To by bylo nezdvořilé."
"Vedoucí restaurace: Nerad vás obtěžuji, pane. Jsem tu vedoucí a dostal jsem nějaké hloupé stížnosti na vaši koši-. - Vedoucí restaurace: Panenko, je to pravda! - Vedoucí restaurace: Všichni se dívejte jinam! Zachraňte se!!; Líza: (zakrývá si obličej Menu) Ten platýs vypadá dobře."
"Jon: To byla večer ostuda.; Garfield: To bych nečekal. - Jon: Vedení restaurace mi zabavilo košili.; Garfield: Vsadím se, že ta věc nebude ani hořet. - Jon: A ten motýlek na gumičku mě škrtí.; Garfield: Je jen otrokem módy."
"Jon: Páni, netušil jsem, že kafe má teď tolik různých názvů! - Jon: Ten barman se na mě koukal jako na úplného idiota... (koukne na Garfielda) - Jon: Takhle! Přesně takhle! (ukazuje na Garfielda)"
"Jon: Ách, příroda! - Jon: Ale... Počkat! - Jon: Co dělá příroda v obýváku?!; Garfield: Rozbil jsem okno."
"Jon: Jasně, zase si zavoláme. - Jon: Měj se, Lízo... Ano... Já tebe taky... - Jon: Cože mám udělat?! - (Jon se ohlédne) - Jon: Lízo, nemůžu ti dát pusu na telefon... Kocour se dívá. - Jon: Jo, vím, že to zní zvláštně. - Jon: Musíš mi věřit.; Garfield (s mobilem v ruce): No tak, jen jednou pro Facebook!"
"Jon: Myslím, že je to tady, Garfielde... - Jon: Myslím, že si mě konečně našla láska!; Garfield: Láska si tě nenašla. - Garfield: Už byla tak zadýchaná, že nemohla dál utíkat."
"Garfield: Ách. - Garfield: Pooky, ty jsi můj nejlepší přítel. - Garfield: Vždycky máš na mě čas. - Garfield: Obejmeš mě, když to potřebuju. - Garfield: A nikdy mi neříkáš, že mám držet dietu. - Garfield: Nedovedu si představit ani jeden den bez tebe. - Garfield (už jde definitivně spát): A teď uhni, zabíráš mi postel."
"Cedule: Pozor karaoke pes. - Pes (zpívá do mikrofonu): Líííbání. - Garfield: Ta cedule není dost velká."
"Jon: Konečně budeme mít chvilku sami pro sebe... - Jon: (narážka na Garfielda) ...říkám SAMI. - Garfield (šťouchne do Lízy): Nechápeš narážku, ženská?"
"Jon: Lízo, myslím, že na tebe Garfield žárlí. - Garfield (v natáčkách a županu jako manželka-stíhačka): Už zase mluvíš s tou ženskou, že jo? - Jon: Lízo, jsem si jistý, že na tebe Garfield žárlí."
"Jon: Lízo, Garfield na tebe pořád žárlí a zhoršuje se to... - Jon: Nechce nic jíst! - Líza: Hned tam budu."
"Líza: Nechci abys na mě žárlil, Garfielde. - Líza: Co myslíš, nemohli bychom se o Jona dělit?; Garfield: Tak dobře... - Garfield: Ty si vezmi tu půlku, která líbá, já si vezmu tu, co krmí."
"Líza: Garfield a já jsme si promluvili. Už jsme přátelé! - Jon: Já věděl, že to vy dva vyřešíte! Měli bychom to oslavit!; Líza: Objednáme si pizzu! - (Garfield si je oba k sobě přitáhne, aby ho líbali na líce) Garfield: Pojďte ke mně!!"

StarPopcorn
14.05.2020 5 z 5

Garfield neomrzí


trudoš
24.08.2019 5 z 5

„Potěšte své blízké tímto mimořádným dárkem, který jim zůstane navždy. Poskytujeme 30-denní záruku.“
„Navždy už není, co bývalo.“

Harry_
14.01.2018 4 z 5

Postava Lízy oživuje svět Jona, Garfielda a Odieho o další trapné i vtipné situace, takže je na co se dívat. Po 20 letech, co Crew Garfielda vydává, je na čase poděkovat Filipovi Škábovi za úžasný a konzistentní překlad.