Garfield - Král zvěřiny

Garfield - Král zvěřiny https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381773/bmid_garfield-kral-zveriny-ChR-381773.jpg 5 29 6

Garfield série

< 50. díl >

50. sešit stripů nejlínějšího, nejnenažranějšího a nejzábavnějšího kocoura na světě! Zabarikádujte ledničku, zavřete sušenky do sejfu, povolejte na ochranu svého psa lidovou milici - přichází Garfield! Arogantní, agresivní, sobecký, sadistický, líný, nenažraný, cynický a filozofický kocour se značně zkresleným pohledem na osobní vlastnictví.... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Garfield: Lard of the Jungle , 2011


více info...

Přidat komentář

Kuža007
14.03.2023 5 z 5

Opět. Jeden z nejlepších dílů celé série. Minimálně patří do TOP 5. Spousta zábavných hlášek. Navíc od tohoto dílu i celý kompletně v barvě. Toto dává Garfieldovy ještě další rozměr navíc. Nejlepší stripy:
"Garfield: Píšu oslavnou báseň na pondělí... - Garfield: ale pořád nemůžu vymyslet, co se rýmuje na... - Garfield: bléééééé."
"Jon: Archeolog odkrývá silnou vrstvu usazenin... (oprašuje Garfielda) - Jon: a podívejme... - Jon: fosilie.; Garfield: Dej si pozor na pravěkou kletbu, kámo!"
"Jon: Podívej, Garfielde! Srnky! - Jon: Budeme pozorovat jejich přirozené chování. - Jon: Smějí se.; Garfield: A ukazují si na tvoji čepici."
"Kocour podobný Garfieldovi: Ahoj. Jsem tlustý, líný kocour!; Garfield: Jak se jmenuješ? - Kocour podobný Garfieldovi: Garfield.; Garfield: Počkej tady. - Garfield: (k Jonovi) Zavolej našeho právníka."
"Zvonění mobilu: Jsem pako... - Zvonění mobilu: Jsem pako, jsem pako, pako, pako,... - Jon: Garfielde, přestaň mi měnit vyzváněcí tón!; Zvonění mobilu: Jsem pako,..."
"Jon: Tak jak jsem dopadl?; Líza: Ještě sčítáme tvoje skóre. - (Garfield jí ukáže papír z minigolfu) - Líza: Na mobilu mám kalkulačku.; Jon: To je jedno!"
"Rybka: Hele, na co čumíš, chlupáči?; Garfield: Na oběd, pokud nezlepšíš chování. - Rybka: Cha! Kočky jako ty si dávám k snídani!; Garfield: Vážně? - Garfield: Dokaž to! (nese rybce zmateného Nezmara, rybka už se oblizuje)"
"Garfield: Co jsi zač?; Slepice: Jsem kuře. - Garfield: To určitě. - Garfield: Jestli jsi kuře, kde máš strouhanku?"
"(Líza přemýšlí) - Líza: Jone, musíš udělat pár změn v šatníku.; Jon: Musím? - Líza: Pojď, probereme tvoje skříně. - Líza: Hmmm... Podívejme... No, tohle musí pryč... Ale fuj, tohle taky...; Jon: Ale já mám tu košili rád! - Líza: A tohle taky a tohle a tohle a tohle a... Co je tohle?; Jon: Tohle? - Líza: (v hrůze utíká) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!; Garfield: Chudinka. - Garfield: Našla to světle modré polyesterové diskotékové sako.; Jon: Pořád mi sedí!"
"Jon: Tisíc korun?!! - Jon: Za dovážku pizzy?! - Garfield: Policejní doprovod to prodraží."
"(Odie spí) Garfield: Odiemu se zase zdá, jak honí zajíce. - Odie: Raf! - (Odie kňučí) Garfield: Vždycky to skončí tím, že ho zajíc zmlátí."

StarPopcorn
14.05.2020 5 z 5

Jeden z nejlepších dílů, Jon archeolog je prostě top :-)


trudoš
21.10.2019 5 z 5

„Nebylo by to zábavnější, kdyby sis tu televizi zapnul?“
„Dřív jsem si to myslel taky.“

Pán rostlin
26.02.2019 5 z 5

GIHKAL.

Vincenzoci
02.09.2018 5 z 5

Není co dodat, prostě super!!! :-)

bazyk21
17.07.2018 5 z 5

klasika, která pohladí... ;o))

Štítky knihy

komiksy Garfield

Kniha Garfield - Král zvěřiny je v

Právě čtených1x
Přečtených42x
Doporučených3x
Knihotéce13x
Chci si koupit1x