Francouzky nespí samy

Francouzky nespí samy https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39952/bmid_francouzky-nespi-samy-7A9-39952.jpg 3 38 7

Francouzky série

< 5. díl >

Podtitul: tajemství, jak najít lásku Objevte tajemství francouzského flirtu! Francouzky věří, že dar přitahovat muže nemá nic společného s krásou, prací, nebo dokonce motivací. Proto dbají, aby jejich milostný život byl romantický, smyslný, hravý a intenzivní. Vztahy navazují a pěstují se stejným jedinečným smyslem pro originalitu a rafinovanost, který využívají při výběru oblečení a doplňků. Jamie Cat Callanová vůbec poprvé předkládá čtenářkám osobitého průvodce chodbičkami francouzské lásky. A tak v knize najdete odpovědi na mnohé otázky... Proč se Francouzky vždy cítí sexy? Proč se rády předvádějí na veřejnosti? Kde se seznamují s muži? Co Francouzka udělá, když muž zapomene na slušné chování?... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

French women don’t sleep alone , 2008


více info...

Přidat komentář

KerrKnock
24.02.2023 3 z 5

Četla jsem jako první knihu Jak Francouzsky hledají štěstí, která se mi moc líbila a byla jsem nadšená, když jsem v knihovně objevila i tuto. Ale někdy kolem sedmdesáté stránky jsem zjistila, že mě ta jedna neustále se opakující myšlenka přestává bavit - více se o sebe starejte, bavte se s muži, choďte ven, užívejte si každého dne a buďte dobrou hospodyňkou. Myslím, že jsem to pochopila a chuť dočítat jí už teda upřímně nemám. Ale pěkná, milá knížka to byla, to jo.

Noisette73
20.08.2022 4 z 5

Ale jo , bylo to fajn, šarm jako francouzka mít asi nebudu, ale bylo fajn si přečíst.


Šajler
23.03.2021 odpad!

Zvládla jsem něco kolem 50stran,pak jsem začala přeskakovat a bohužel jsem nedočetla. Byla jsem na knihu zvědavá ale nic mě tam nějak nezaujalo, spíše každým odstavcem zvědavost opadala. :(

Nielada
02.10.2016 2 z 5

Já nějak nevím, co s tou knihou je. Byla jsem na ni docela zvědavá, ale postupnem času má zvědavost opadávala a už aby byl konec. Francouzky netloustnou jsem zatím nedočetla, protože té ódy na Francouzky už bylo trochu moc - asi jako když to někdo přežene s parfémem a vy musíte na nějakou dobu odejít, protože se ta jinak vůně už nedá dýchat. Autorka knihy Fr. nespí samy je Američanka fr. původu, což je pro mě sympatičtější, není tak přesvědčená o jejich neomylnosti, ale předkládá to člověku jako inspiraci. TU jsem v knize našla občas a často také ne. Občas byla zajímavá a zábavná a často velmi nudná a opakující se. Rady, kvůli kterým tato kniha vznikla a které často nejsou marné, mohla autorka shrnout na dvou stranách a bylo by to. To bych dala v klidu pět hvězdiček.

Dorrinka
07.05.2016 3 z 5

No dobře - mám čtenářské oddechové období a tenhle druh čtiva je můj osobní překlad výrazu guilty pleasure. Takže po přečtení tohoto klenotu dívčí knihovničky jsem zcela spokojená. Objektivně je na knize nejvíc zajímavé to, že se nedozvíte naprosto nic o Francouzkách (protože to, co tam stojí, nemůže žádný Evropan americké autorce spolknout), ale dozvíte se prakticky úplně všechno o Američankách.

Sissila
27.08.2014 4 z 5

Knížka je příjemným připomenutím na maličkosti, na které v této uspěchané době mnohdy nezbývá čas. Autorka nabádá - tak jako v jiných knihách, abychom si více věřili, více se starali o sebe. A píše to velmi mile. Jako připomenutí skvělé, jako zdroj nových informací spíše k ničemu. Každopádně se dobře čte.

mariva
09.07.2012 3 z 5

Už dříve jsem četla knihu Francouzky netloustnou - ta mi připadala zajímavější a inspirativnější. Tahle kniha už moc nového o francouzském způsobu života neřekla. Spíš mi připadá, že Amerika je najednou posedlá po tom, aby obézní Američanky vypadaly jako elegantní a šarmantní Francouzky a proto tam vznikají desítky knih na téma Jak se jim podobat. Spousta Američanů sice najde ve svém rodokmenu francouzské předky a proto se cítí předurčeny k tomu, aby radily ostatním, ale i kdyby ze sebe ženy udělaly "Francouzky", z amerických mužů Francouze neudělají stejně jako my tady z těch českých. Takže kniha se dá brát jako pár zajímavých postřehů z francouzského způsobu života, ale určitě ne jako návod "jak najít lásku". Spíš další autorka chtěla využít úspěchu jiné autorky, která už na podobné téma několik knih napsala, a současné poptávky po podobných "návodech".

Autorovy další knížky

2012  57%Jak Francouzky hledají štěstí
2010  67%Francouzky nespí samy
2014  64%Francouzky neztrácejí šmrnc
2018  53%Škola pařížského šarmu